Az eladónak fél órája még volt egy scott spark limited edition csúcs karbon montiváza is 70.000-ért....
itt valami nem gömbölyû
80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.
80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.
Az, hogy mar levettek.
Remek OB lehetett: Egy kaotikus országúti bajnokság története | kusztorpeter.com
A sebesség mindent megold.
Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay
Mindenesetre - számomra - gyönyörû gép...
Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay
tegnap szórakoztam egy 1700m-es körpályán, végig azon filóztam, hogy le kellene tolni itt egy 100 körös mókát. teljesen sík, 2 kanyar, egyik fele szervizút, a fordítók sem lassítanak jelentõsen, hátrány hogy szeles. 6 óra alatt illene megcsinálni egyedül /28,3kmh/
Tegnap egy 170 km-es edzés tartottunk. Az átlagunk 26,1 km/h lett sok helyen azért erõs szél volt szembe. A kerékpárt el teszem most már, hogy a Bakonynál hiányozzon. Úgy érzem erõvel bírni fogjuk csak fejben kell majd ott lenni.
Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.
Irigylesre melto aszfaltjuk van.
Gondolom nem fagy szet telen. Bar azert ha akarnanak nalunk is lehetne ilyen minosegut fektetni.
Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.Sziasztok !
BRM 300 Tour de Bakony 2013 06 29-én, valaki indul rajta? Esetleg áprilisban teljesítette ? Vélemények ?
Ridley Noah Fast
Aki arra tippelt, hogy megyek Zalakarosra, vesztett!
Barátnõmmel megyek este színházba, ami kiment a fejembõl, és nem érnék vissza.
Ezért azt szeretném kérdezni, lesz bármi egyéb országútis rendezvény most hétvégén?
A sebesség mindent megold.