"Van itt kis lábhosszúságú egyén? Valakinek tapasztalata a környezetében?" mikor 160 centi magas voltam 170-es hajtókaron mentem és nem lettek térdproblémáim. ha tudsz szerezni 160-ast az biztos jó. de 172,5 már nem tennék alá.Minnél hosszabb egy kar annál kissebb fordulaton tudod megforgatni. tehát a párod egy 170-es hajtokarral tuti nem fog 130-as fordulattal pörgetni, de lehet hogy a világ végéig elmegy vele. Pantani ment 180-as karral is, de ismerek olyant aki 185 centi magas és nagy volt neki a 180-as(és nem volt rövidlábu)
160as shimano kompatibilis kell majd. Találkozott már valaki ilyennel 30eFtos ársávig?
Arra gondoltam hogy veszek valami nagyobb karral bíró compact kart és új menetes furatot csináltatok bele.
Neten találtam usaban egy embert, aki pont ilyen redukálással foglalkozik, (http://bikesmithdesi...ks/shorten.html) kiemelte, hogy mely modellekkel volt sikere, s mikkel nem. Abban bízom, hogy a Claris van annyira faék egyszerűségű, hogy tömör a hajtókar és lehet nyugodtan bele újabb furatot készíteni.
Mit gondoltok?

Sign In
Create Account

Back to top