szép darab. ezek a 26-os stucnik jók a 25,4-es kormányokhoz?
Szűkítővel mindenképp.
Divatos a sörösdoboz.
Egyébként ki hallott már olyan gyártóról, hogy "S.Marco". Ma láttam egy egysebissé átalakított országútit.Az igényesebb vázfajta volt, ie.: SM és korona gravírozva a villavállba, a támvilla végekbe S.Marco, a fékhidakba szintén SM. Fékszett Modolo Mach1 v. Sachs new successre erősen hajazó (tkp. "lookalike") szett volt, de mivel szép "wilierbronzra" voltak festve és lakkozva, így nem igazán ismertem fel őket.
A vázon a hátsó váltóhoz tartozó bowden rejtve futott a láncvillában (nem volt rajta váltó hátul, de a bowdenház-akasztó szemről egy furat ment be a láncvillába) konzolos első váltó rögzítés volt rajta, a hátsó papucstáv meg valoszinuleg 124 vagy 126 lehetett eredetileg, de a nem-hajtásoldali papucs erősen meg volt hajlítva (hátul menetes agy racsnioldalon 3keresztre, ellenoldalt radiálra fűzve, első kerék radiálban, agyat nem ismerem).
A hajtókar még egy rejtély, nem találtam rajta semmilyen jelzést, 44t-s campagnolo tányér volt rajta. Azon kívül egész kellemes szép nyeregcső, a bringa színe nagyon erősen hajazott a régi cromovelato wilierekre, valamint a hátsó 3szög és első villa krómozva volt. Új festés lehetett, mert a fejcsőembléma egy mosolygó napocska volt, a felsőcsövön meg héber felirat futott végig. Pálcás sárvédők, de nem volt a hátsó papucson sárvédőszem.
A bringa többi része meg a "tipikus olcsón funkcionálisat" szellemben valami "cartridge" jelzésű kormánycsapágy, állítható menetes noname stucni, bajuszkormány,selle royal nyereg.
de a váz egy kis gyöngyszem...
http://www.flickr.co...16245/lightbox/
pár kép többet mond minden szóf...nál