A Scitec-nek bizony van hova fejlődnie, elég szutyok termékeket gyárt, csak a marketingje jó.
Elárulom, hogy a Spar-os az Cerbona, a Lidl-öst kapásból nem tudom.
Hmm, szinte monopol helyzetük van, megtehetik, hogy bármilyen ....-t eladjanak.
A tálalás és marketing jól megy neki, annyi szent. Még az Aldis müzlinek fogok utána járni, mert irodacuccok-ruhák-egyéb élelmiszer náluk magasabb nívójú, mint a többi német-osztrák multinál.
Egyébként nem tudom, betöltött glikogénraktárak mellett mennyire kritikus a szénhidrátpótlás edzés közben-után, de megszorított szénhidrátnál bizony sokat tud dobni egy kis izotóniás ital is. A müzliszelettel ami "probléma", hogy 20-25 gramm egy darab, amiben jó eséllyel maximum 15 gramm szénhidrát lesz, ráadásul annak is kell idő, mire elkezd felszívódni és hasznosulni. Így inkább a hosszú távú "crash" megelőzésére jó, mint vészhelyzet esetén gyors pótlásra.
Emlékeimben még él egy helyi bringaboltos, akivel 1szer elmentem túrázni, s egy "laza pihenő" alatt (kb. 30 perc) 1 liter kóla (120 gramm cukor) mellé megnyakalt 2 snickerst meg kb. egy 32cm átmérőjű pizza felét. Utána csodálkoztam, hogy még bír egyáltalán mozdulni