olvastam a merida tesztelést itt a bikkmakkon: http://bikemag.hu/ma...s-ride#comments
ezen a részen azért elgondolkodtam: A végkövetkeztetés tanulságos, főleg a hosszú távú fáradtság szempontjából. Egy átlag bringáshoz képest én gyakori látogatója vagyok az edzőteremnek, és ennek ellenére is kijött a két bringa közötti markáns eltérés a hatodik órára. Ha mindezt átvetítem mondjuk egy 200 kilométeres versenyre/országúti maratonra, akkor a képlet így néz ki: A Ride-dal van egy átlagosan jó, könnyű, merev, kevésbé aerodinamikus bringám, viszont képes vagyok a verseny végén is hatékonyan hajtani. A Reacto esetében pedig van egy elenyészően gyorsabb kerékpárom, sokkal inkább leharcolja a szervezetem az ötödik órára. Nyilván, ha egy profi versenyzőről van szó, akinek az a munkája, hogy az 5-6 órás versenyekre eddze a szervezetét, máshogy alakul a fáradtsággörbe, de még erről sem vagyok teljesen meggyőződve. Mindenki vonja le saját maga számára a következtetéseket, én saját részre, a saját élethelyzetemben biztosan a Ride-ot, vagyis az eddig méltatlanul lenézett „komfortkerékpárt” választanám a két csúcsgép közül.
nekem az jön le az egészből,h satnya habtestem felett már eljárt az idő,és maradnom kéne az acélvázaknál.
gondolom más is így lehet vele. attól,h könnyebb,merevebb,de mégis kényelmes-legalábbis a marketing így adja el-még nem biztos,hogy mindenkinek jók ezek az új űrvázak.
nem bírom ki,h ne savazzam a meridát: sztem még mindig egy vicc az országúti vonaluk....... de legalább jó drága.
Vagy a nagyker a ride-ból szeretne többet eladni és ezért lett ez a teszt eredménye. ![]()

Sign In
Create Account

Back to top