tegnap voltam a decában. fék bovdent vettem. a leírás szerint jó mind a 3 márkához. farnkó,köszörült,egy próbát megér,gondoltam. azt tudom,h a campa bovden vég jó a shimano-hoz. fordítva nem jó. hazavittem,és belepróbáltam a campa ergómba,és tényleg jó. csak 990 huf. sztem nem is olyan vészes az ára. legalább nem kell tizenezreket költenem az eredeti campa bovden szettre. ha a 4 bovdent a decából veszem meg,és a bovden házakat,meg az apróságokat sima mezei boltban,akkor kb 6000 körül ki lehet sztem hozni az egészet. persze ne gondoljatok a legmenőbb kupakokra,meg bovden házakra. egy jó átlagot számolva kb ennyiből meg lehet úszni egy ilyen projektet. legalábbis sztem.
megnéztem. pl.: a saccon bovden házak métere elég baráti. 200 huf körül a fék,400 huf körül a váltóé.
ugyan itt akartam venni look delta stoplit,de összesen 2 db volt,és mind a 2 fel volt már nyitva. hiányos volt. úgyhogy ezt ott hagytam. az náluk 3690 huf volt,ha jól emlékszem. kár,pedig már lassan nem ártana vennem másikat.
donciccio módosította - 2014. március 27. - 11:56

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére