sikerült összeépítenem a vasat:

azért savanyú a szőlő egy kicsit,mert 2 db monoblokk csészét kellett volna beszereznem,de sikerült egy hibás,törött komplett középrészt beszereznem nagyon rossz áron. üzletet direkt nem írok,h ne legyen hirig. nem tudom olvassák e a fórumot. privátban megírom bárkinek,h hol ne vásároljon. szóval még én is belefutok a xar üzletekbe. hozzá tartozik a sztorihoz,h amit vettem,annak egy része kuka. tehát plusz kiadás lesz. a legnagyobb hiba a türelem hiánya volt. tehát én hibáztam a legnagyobb részét az üzletnek. ami jobban elszomorít,az az,h az eladónak semmi lelkiismeret furdalása nincsen abból,h 1 eleve xar alkatrészt adott el. tudom: kereslet,kínálat. és én b@xtam el.
tudjátok mit. bevállalom,és inkább kiírom ide: a Recikli-be ilyen faszán árusítanak. telefonon kerestem először a boltot,annyit mondtak,h később keressem őket. vissza hívtam,majd a bolt hívott vissza,h van náluk ilyen alkatrész. az arc mondta,h sérült,repedt a csésze pereme,majd kérdeztem az árát. 30 euro,vagyis 9000 ft volt első körben a bemondott összeg. lealkudtam 8000 huf-ra,de tényleg az én faxságom,h elhoztam.
én szereltem sokak bringáját,boltokban is dolgoztam,de sohasem volt pofám ilyesmihez. ha nem tudtam megcsinálni vlmit,inkább ajánlottam olyat,aki ért hozzá. ha nem tudtam beszerezni,akkor ajánlottam azt aki be tudja szerezni,de sohasem adnék el,vagy szerelnék be olyan alkatrészt ami tudom,h rossz.