Nem értem, hogy akkor már miért nem esztek kanállal klenbuterolt? attól fogytok is meg jobban is mentek
(én a magam részéről tuti nem szednék mindenféle porokat meg csodaszereket. Igen, ezek valóban lehetnek jók és hasznosak de ki tudja, hogy hosszú távon mik a mellékhatások illetve mi van ténylegesen a dobozban. Én az életmódban hiszek. Annak a "hatása" is hosszabb)
nem kell a hirig srácok. már bánom,h felhoztam a témát. ha nem kéne dolgoznom,vagy nem ennyit,akkor nem érdekelne semmilyen por,v szer. vinném magammal bringázni a kis müzli szeleteimet,banánomat. a kulacsomban meg a kalcium,magnézium pezsgőtablettáimat,és tök elég lenne. ki tudnám pihenni másnapra magam,aztán annyi. de sajna nincs időm annyi,mint amennyi kellene. még a jaat sót sem tudnám kihasználni,mert 1 évben,ha 2x el tudok menni 100 km-t egyben,akkor már nagyon szerencsés vagyok. 10-15 éve el tudtam menni naponta 70-80 km-ket. hétvégén meg 120-150 km-ket. akkor ki tudtam volna használni ezeket. csak azért kérdeztem,mert a dagadtságomat érzem a hétköznapokban is. pl.: lépcsőn lefele jövet már fájnak a térdeim. így a fogyás erősen indokolt volna. a jaat só azért érdekelt volna,h az a kevés idő,amit bringán tudok tölteni,az ne feltétlenül a szenvedéssel,izomgörcsökkel teljen el. lehetőleg nem horror összegekért. csak élvezni szeretném vlmennyire a bringázást. már nem akarok versenyezni sem. azok az idők elmúltak. indultam rengeteg versenyen,itthon,és olaszoknál is. sokkal kevesebb lehetőséggel,mint pl most egy átlag hobbi versenyző. most,kis túlzással,de bármelyik közértben lehet venni normális,jó minőségű táplálék kiegészítőket,izotóniás porokat stb-t. a 90-es évek vége felé mentem sokat. akkor,v nem tudtam megvenni az ilyesmit,v nem is volt itthon. pl.: nagyon jól jött volna régen a power gél,de nem nagyon lehetett itthon kapni. ha lehetett,akkor meg kb hasonló ára volt mint most. talán 100-150 forinttal volt olcsóbb. 15 évvel ezelőtt kicsit más értéke volt a pénznek. csak,h viszonyítani tudjatok: egy családi pizza került kb annyiba,mint akkor egy power gél. nagyon keveset tudtam venni belőle,és arra is vigyáztam,mint a hímes tojásra. pl edzésre nem is vittem volna. ma már nem összeg. ha mennék pl 100 km-t,akkor biztos vinnék magammal 1-2 db-ot.
szóval a tanácsokat elfogadom,de ezen ne fröcsögjünk. ígérem nem hozom föl többet a témát.
donciccio módosította - 2014. április 09. - 12:08