kéne egy kis segítség fogyás ügyben. kinéztem magamnak ezt a terméket: http://www.biotechus...70000mg-chrome/ használ e vlki ilyet,ha igen,akkor mennyire vált be. tudom,h nem vág a témába,de nem találtam hozzá normális topikot. heti 350-400 km kellene nekem minimum,h magamtól tudjak fogyni. ezt biztosra tudom,mert néhány éve kb ennyi km-el jött le rólam 15 kg. sajna nem tudom,h tudnék e menni ennyit a jelenlegi munkám miatt. tervezni sem tudok,mert nem mindig tudok időben elindulni.
Ezek csak segítségek, kis mértékben használnak. Ha a C viteminban hinnél, az is használna. Kezd el mérni, h miből mennyit eszel, kenyér, finomított, előre feldolgozott kajákat hagyd el, sovány húsoknál maradj (marha, csirke-pulyka mell, hal, malacot felejtsd el), csökkentsd le a bevitt zsírokat, szénhidrátot rizsből, ha lehet, valamint zöldség-gyümölcs. Számolj kalóriát, a matek érvényesül, ha kicsivel kevesebb kalóriát viszel be, mint amit elhasználsz, akkor fogyni fogsz. Durva kalória csökkentés nem nyerő, mert a szervezet vész üzemmódra vált, és tartalékol. Az sem jó, ha reggel benyomsz 2 krémest (mert mondjuk abban van annyi kalória, ami kell), mert akkor felszalad a vércukrod, és kapásból zsírként raktározod el. A fennti kaját érdemes 5 egyenlő részre osztani, és úgy betolni arcba kb 3 óránként. L karnitin helyett én a helyedben tejsavó fehérjét vennék, amivel kiváltanám mondjuk a vacsit. Valamint törekednék arra, h minél többször menjek tekerni, akár fél óra is sokat számíthat (350 kalória tuti megvan). Rólam így ment le 2 éve 5-6 kg úgy, h észre sem vettem 2 hónap alatt. Utána elkezdtem zabálni, mert én gyúrok is mellette, és 100kg alá az erő miatt nem akartam beesni.
Ja, és az sem működik, h kampányszerűen csinálod 3 hónapig, utána visszaállsz arra a kajálásra, aminek a következményeitől most meg akarsz szabadulni (plusz súly, magas vérnyomás, esetleg fájós lábak). Életmódot kell váltani sajna, hosszú távon.
Szerk: a tonhal törzs konzerv, és sovány túró is jó fehérje forrás. 
ncc1701 módosította - 2014. április 09. - 08:49