Nem akarok itt az ízületi dologgal kapcsolatban off lenni (Pedig 39 évesen, 23 éve gyakorlatilag megszakítás nélkül futok, lenne mit írnom. Még egyesületben kezdtem, tanították is a koordinációt, a jelenlegi "divatról" is meg van a véleményem a futással kapcsolatban).
Gyógyszert én magam nem szedek, de ezek közül a cseppek több ismerősömnek beváltak, maguk sem hitték el:Gyümölcsöt szoktam enni, de közel sem annyit mint amennyit kellene ezért is a fentiek nagyobb része (sörből pont fordítva fogyasztok
- Októbertől nagyjából áprilisig szedem a Béres Cseppet (2-3 hét biztosan kell mire valamennyire felszívja magát a szervezet), az alkalmazott adagolással ellentétben naponta csak egyszer (kurv@ éhes leszel ha 2x szeded), 500-as vagy az elején 1000-es C vitaminnal.
- "D" vitamin kapszula, olajos
- Évente 1 darab kúra alkalmával kifejezetten az ízületeimre (ott hat ahol kell): https://www.egeszseg...RYaAjj0EALw_wcB
- Kicsit rendszertelenül de porcerősítő sem árt ha sokat mozogsz
).
Nem hiszek ezekben, kiegészítő nálam : d vitamin, nyáron is, 3000-4000 nemzetközi egység per nap. E-vitamin, 200Ne per nap. Halolaj v csukamaj olaj ~4-5 gramm per nap. Magnézium citrat v glukonat ~ 400-600 mg ELEMI MAGNÉZIUM per nap. (Próbáltam kevesebbel, úgy maradtam, mikor lehajoltam cipőt kötni, és a kilincset sem tudtam mindig elengedni)
Idoszakosan C vitamin, b komplex. Előbbit max 2000 mgig, utóbbit meg ritkán.
Szvsz az én anyagcsere tipusomnak ennyi minimum kell. Különben 10+ csillag van a laboromban
Izuletem nem szokott fájni, kivéve, ha lerugom a stucnit terddel...
Edited by Vejne, 2019. November 04. - 11:33.