az nem, csak ahol van paracetamol, könnyen lehet, listázott készítmény lesz, vagy ha nincsen benne, akkor a paracetamol *helyett* lesz benne listás cucc. Automatikusan ez ugrott be, mire kivettem volna a hsz.-ból, már nem tudtam editálni
Edit: ja igen, doppingügyekkel kapcsolatos cikkek alá gondoljátok át, érdemes lehet linkelni az aktiális doppinglista linkjét valamilyen figyelemfelkeltő szöveggel. 
Látom megy a diskurzus itt a témában amivel kapcsolatban csak 2 gondolat:
Egyrészt a tudatlanság és jóhiszeműség egy dolog, az meg egy másik, hogy olyan eseményeken ahol nincs semmiféle kontroll (pl AKESZ versenyek, maratonok..) csak az erkölcsökön múlik, hogy kinek mi fér bele. Erről az aktív versenyzők azért tudnának mesélni, mondjuk Ave, de Jani is. Amikor még én is elindultam itt-ott nekem is feltűntek dolgok, hogy hirtelen valaki mennyit nőtt és hogy megerősödött... Én tudok olyanról, hogy verseny előtt alap volt a dupla adag "megfázás elleni" csodaszer egyeseknél, hogy attól semmi bajod nem lesz de jól mész tőle...Szóval aki ezt a játékot játssza az pontosan tudja, hogy mik a mellékhatások, stb.
Másrészt az igazolt, profi sport az más tészta. Ott nincs mentség, ott tudni kell mit veszel be. Hasaltak el már nagy nevek emiatt
a téma amúgy nem új, rendszeresen előjön, ez csak 1 cikk:
https://www.origo.hu...pinglistan.html
Egyszer egyébként nekem is volt tapasztalatom pszeudoefedrin tartalmú szerrel, nem értettem a dolgot, miért megy minden jobban kicsit meg fel voltam dobva, aztán rájöttem.