Néha árnyalt a kép. Pl. nálam nem tudom, mi franc van, de 3 év alatt öregedtem vagy 30-at. Nem változtattam semmit, egyszerűen elment az erőm, terhelhetőségem, 1-2 emelet után már ég-lángol a combom, bringán kb. lassított felvételben vagyok, nem is esik jól, s extra másnapossá tesz. Hangsúlyozom: semmit sem változtattam, csak, 3 évvel ezelőtt ki tudtam volna ugrani a bőrömből, most meg örülök, ha "önellátásra képes vagyok". Októbertől áprilisig meg kb. egy kezemen meg tudom számolni a napokat, amikor nem fáj a torkom, fejem, nem ég minden izmom, az immunrendszerem meg kb. nem létezik. Normál esetben érdekelné a fenét, de, mégis frusztrál, mert, mindent utálok, amit nem tudok megmagyarázni... De jó ötleteket lehet gyártani. Így a fizikai aktivitást kb. redukáltam annyira, amennyire szükségem van lelkileg.
Furcsa, hogy szellemileg-mentálisan teljesen kiegyensúlyozottnak-stabilnak érzem magam, még akkor is, ha törölgetés-polctakarítás közben szüneteket kell tartanom, mert szénné ég a vállam-karom.
Pozitív hozadék: Láncon-lánckeréksoron lehet rengeteget spórolni
Edited by Vejne, 2019. November 02. - 12:12.