annyira sztem ne feszegessük az árat. én láttam,és tapiztam is vittore vázát. nagyon szépen van megcsinálva. kb az árával is tisztában vagyok. nekem a "fogamat szívom,de még kifizetem" kategória. ez mondjuk elég szubjektív dolog. azt tudom,h az én vázam,amit a Papék csináltak 2000-ben,az 60000 ft volt. ezt lehet olcsónak mondani. egyébként most sem sokkal drágább náluk egy váz,villa kombó.
lehet, hogy félreértesz, vagy talán pont fordítva, én értelek félre téged. szerintem egy bárki által megvásárolható/megrendelhető termék árának egy kapcsolódó (szak)fórumon nem kell titoknak lenni, pláne nem, ha az internetet böngészve bárki utána tud nézni. viszont az, hogy vittore mennyit fizetett a vázáért, egyáltalán nem érdekel, jogom sincs megkérdezni, nem is tettem. nem érdekel az sem, hogy az kinek sok, kinek kevés. (elárulom, hogy abszolút értékben persze nekem is sok.) viszont valamelyik hozzászólásban, a ritchey váz árára reflektálva valaki megjegyezte, hogy ennyiért már méretre készült vázat is lehet építtetni. erre mondom én azt, hogy akkor már inkább vennék olyat. s mivel kb tisztában vagyok vele, hogy nálunk jobban eleresztett országokban mennyit kérnek egy egyedi vázért (ami persze még nem jelent méretre készített vázat, csak kis sorozatban, garázsban épített "tucatvázat") és egy-két témába vágó interjút elolvasva, valamint a vállalkozásokat terhelő közterhek és egyé költségek ismeretében még mindig azt mondom, hogy a hazai mester (akikről és amilyen árakról én tudok) olcsón dolgoznak.