remélhetőleg vlmi jobb rozsdamentes küllőkkel van fűzve. amúgy így nagyon megéri.
Alvileg "DT", szóval szerintem a sima 2mm-es 45-55 ft darabáron kapható DT rozsdamentes küllők lesznek azok. Amúgy vicces a hátsó kerékben az a belső, mármint, a szelephossz még aero felnihez is elmenne
A sor kiosztása meg pont "majdnem" olyan, mint nekem. 13-25-ös.
MJani már leírta, hogy mennyire toleráns a 7-8s rendszer egymással, s a saját tapasztalatok is azt mutatják, hogy szépen vált a campag 8s shimano sorokon. De francba is, ez is pénzbe kerülne, még ha nagyon-nagyon megérné is
A saját kerékszettet meg lehetetlen eladni, kutya sem vesz ma már 8s campag cuccokat, amik használva voltak..
Nyugtatom magam azzal, hogy valószínűleg nehezebb a kerékszett, mint a sajátom, mert az agyak kb. egy súlyban vannak, küllők ugyanúgy, a felnikből meg az excursion tényleg nehezebb, cserébe ERŐSEBB.
Szerintem, ha nem lenne rajta az a "gumwall conti" szett, nem foglalkoznék vele, de hát a bézs oldalfalú gumik olyan szépek-jól mutatnak acélváznál, főleg ezekkel a felnikkel, hogy beindul az ember fantáziája.
Edited by Vejne, 2014. October 15. - 13:34.