Pszichogén szkoliózisról és derékfájásról nemrég írtam Istinek, sajna, engem súlyt a dolog
>annyira hanyagul tartottam magam úgy... egész gyermekkoromban és serdülőkoromban, hogy mostanra igazi traktoros gerinccel vagyok megáldva!<
Gaboca: szerintem abban az országban, ahol a 15 éves srácok kondroitint meg glükózamint ropogtatnak a "térdfájdalom" miatt, 52:14es áttéttel építenek "fissziket" és az számít dicsőségnek, ha valaki minél alacsonyabb pedálfordulattal teker minél nagyobb hidegben mennél kevesebb réteg ruhában, föl'sleges térdegészségről beszélni 
korábban én is magasabb nyeregállással tekertem, de rájöttem, jobb, ha nem nyújtom ki a lábam a felső holtponton. 
Más: valakinek van tapasztalata a Lithion2-vel, @Faktum1-t leszámítva? Dobozban bontatlanul rohad nálam egy pár belsőkkel már jó ideje, a bringa, amire rátettem volna, már nincs meg, a másik vázamban nem fér el (25mm) s állítólag eg hulladék az egész. Adjam el, vagy érleljem a dobozban még? 
Ha valakit érdekelne, 10500 ft a pár ajándék belsőkkel, 25mm- széles, még ki se bontottam a csomagból 
Edited by Vejne, 2015. February 14. - 10:17.