Nekem is ez a "regi" kellene.
nah. meg lehet venni az újat is. jobban mondva csak azt lehet megvenni.
teljesen kompatibilisek. annyi van,h két kicsi pöcköt ki kell csípni a sarok hátoldaláról. a többi megegyezik. bementem a bringalandba,és ott vettem 2 készletet. 1000 pénz egy szett. most jött nekik egy rakás,úgyhogy érdemes lecsapni rá. vettem még 2 db elite,500 ml-es bianchi kulacsot is. 890 pénz/db. én már nem is tudom miért vettem meg egy 100-assal többért a decás kulacsokat. tök fölösleges pénzkidobás volt. na mind1.
voltam a decában is. a ruhás topikban már kérdeztem,h ismeri e vlki ezt a szélálló,membrános zoknit:

vettem egy párat belőle. igaz nem túl olcsó,de talán jobb lehet,mint a kamáslit lepajszerolni a cipőről. főleg a csatos cipőknél lehet jó megoldás. hűvösebb időben jó lehet. talán jövő héten már az ünneplős bringával tudok tekerni. egyenlőre az időjárás jelentés legalábbis azt mutatja. szóval majd csak később derül ki,h valójában hasznos e. egyébként már gondoltam hasonlóra,de eddig sehol nem láttam. úgy gondolom elég alá egy sima vékony zokni. a sidiből kivettem a talpbetétet,és úgy egész jónak éreztem itthon. 2 méret van belőle,és 4500 pénz. ha beválik,akkor tökre megéri sztem,ha nem akkor ismét kidobtam egy csomó pénzt. ![]()
ilyesmiről lenne szó: http://www.decathlon...id_8153770.html csak az angol oldalon találtam meg.
donciccio módosította - 2015. március 02. - 17:10

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére