Valami norvég cég gyárt ruházatot? : )
Mellesleg, most a mez mellé nadrággal és egy sállal is beújítottam, természetesen a "szokásos beszerzési helyről". Akkor kaptam szívbajt, mikor két külön eladótól ütöttem le 1-1 eurós aukciót, külön kifizettem őket, és...
ugyanarra a paypal számlára került az összeg..
ilyenkor jön elő a "kérem szépen, azonnal küldd vissza a szállítási ktg felét, úgyis egyszerre fogod őket csomagolni" féle sablonszöveg.
A nadrágra kíváncsi leszek, mert eddig nem volt gondom a keleti cuccokkal ha a sztenderd etxe ondo-altura-bbb vonalhoz hasonlítom őket. Igaz, a keleti dolgok közül sem az olcsót veszem, hanem kihasználom az ebay android app nyújtotta csodákat.
Hehe. Más:
nagytányéron ugyanúgy kattogok, kizárt, hogy a hátsó kerék lenne, a hangot a sor felől hallom mondjuk, néha van, néha nincs. Gondolkoztam, hogy talán a tányér nincs megfelelő nyomatékkal rögzítve elöl, bár, akkor sanszosan onnan hallanám a hangot.
Minden esetre félelmetes minőségű a Mirage nagytányér! mutatóujjal enyhén megnyomva mm-eket lehet hajlítani. Ezek után csoda, hogy nagytányéron tekerve sokszor beletapostam az átdobó ketrecbe? :| Nem dagadt vagyok én, egyszerűen minőségi anyagból préselték azt a nagytányért