akárhogy nézem az időjárás jelentéseket,szerencsére jó időt jósolnak. így sztem megfuttatom már az ünneplős bringát.
"kicsit" jobban gurult az ünneplős,mint a téli.
a sidi cipőmet is még csak most tudtam élesben (aszfalton) kipróbálni. egyenlőre jónak tűnik. csak egy vékony zoknival,és az új szerzeményemmel,a membrános lábravalóval mentem. nem tettem bele talpbetétet,mert így kényelmesebbnek látszott. én nem emlékszem,h mennyire volt esetleg zajos a régi lánccal,sorral,váltó görgővel a bringa,de most csak a küllők surrogását hallottam. ez az egy óra,amit mentem,kicsit több km-t is eredményezett. lehet,h emelnem kéne a télin a nyereg magasságot. mérőszalag szerint okés,de a kiült flite titanium a súlyom alatt jobban behajlik a kelleténél,és emiatt lejjebb is kerülök rajta. 3-5 mm emelés elég is lehet. esetleg még a cipők is okozhatják ezt a különbségek. lehet,h ha már visszakerül a talpbetét a sidi-be,akkor helyreáll a világ rendje. egyenlőre örülök,h betét nélkül is kényelmes volt. még nem tudom,h a speci betétje kerül majd bele,v a sajátja. ez majd később kiderül melyikkel lesz az igazi. sajnos a kiállva tekerés még mindig fájdalmas tud lenni. nem is tudok túl sok erőt kifejteni így,de azért javul a dolog.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére