egy kis szöffenet kínomban 
Szóval, "súlyozás-grammozás-meghajtás"
Tegnap Donciccio úr figyelmébe ajánlottam egy koszos, nyúlt, használt Dura Ace láncot 5k HUF-ért (vicces, 5k-ért házhoz szállítva kapsz új FSA 10s láncot, vagy 6-7 K-ért ultegrát. De az új, meg csomagos, szóval nem versenyezhet egy Koszos nyúlott használt lánccal! )
Írja az eladó, hogy milyen könnyű, meg feleannyi súlyra, mint a C10 Rekord lánc.
Ohrly? Mennyi értelme van 20-30 grammokat spórolni egy láncon, ha az a tartósság-váltásteljesítmény rovására megy?
És mi értelme van használt láncot árulni úgy, hogy 0.75-öt már be-be ejti, ráadásul koszos is? 
Nem értem.
DOnciccio: érdekes az a kormány. Ált. a campy ergopowerhez vagy a klasszikus nem-anatomikus kormányokat, vagy a kompaktokat ajánlják. Egyikkel sincs még tapasztalatom, eddig minden kormányom a modolo-féle öregsulis anatomikus hajtogatást követte, a szokásos 90mm előre, 145 mm le dimenziókkal.
A kompakt nagyon babának tűnik, úm.: Deda RHM-FSA, illetve szép formája van a 3ttt ErgoSum, ITM kormányoknak is, és még a Controltehnek is van egy "HMS" hajtása, ami nem szögletes, hanem szép kerek.
Ilyenkor érdemes bevetni a "Suche-WTD" listázást, eddig mindig bevált, ha kerestem bármit is.
Edited by Vejne, 2015. March 08. - 11:14.