na, benéztem.
Véglegesedett: jelenleg jegelem a kormány projektet, kipróbálom a Syntacet. Igaz, 2 tonna, de az általam választott bandázs is az, szóval, mindegy (vastag, fém kormányvégdugós meg fém végzáró apróságot is találtam mellette..)
Kokpit így sajnos nem lesz egységes, mert Deda Zero100 nyeregcső-kormányszár mellé Syntace kormány kerül, a kerékszett Vento Asymmetric lészen Vittoria Diamante Pro 24mm-es külsőkkel. A Gruppó egy alap Velocse, ami azért JÓ, mert olcsó&10 sebis. (fenntarthatóság) Hajtókarból kicsit félek a kompakttól (FSA Energy) de ha nagyon nem válna be, veszek 38-as kistányért.
A váz meg méretre a "kedvenc" 175-ös fejcsőhossz,57-es felsőcsővel. Papíron tökéletes méret.
http://forum.tour-ma...Expert-CX-Rh-56
Ezt csak azért linkelem, mert ez is a méretem (speziből 56-os kell nekem, az 58-as már nagy) és pont ilyen fékváltókar-kormány páros lesz. A syntace fogásra kényelmes, különösen tetszik, hogy duci a fölső szekció, ami olyan "kellemes" érzetet ad kézbe fogva.
Az enyhén kifelé ívelő alsó fogás CX-ben hasznosabb lehet, bár, ez a kormány mélyebb azért a CX specifikus daraboktól (133mm).
100mm előrenyúlása van, ami egy 120mm-es stucnival fog párosulni. Érdekes kombináció&élmény lesz.
Szeretem, mikor már minden megvan, illetve "en route".
Valamint: Érdekes lesz a Vento. A Khamsinnal teljesen elégedett vagyok, nem érzem kevésnek a 18-20 küllőt, bár, a küllőnipplik lehetnének pirosak (ha már a gyz az és a bicajon a bowdenház is..)
A Vento elvileg ugyanígy 18-20 küllővel bír, valamivel könnyebb, de nem szignifikánsan (1640 gr-nak írja a gyártó C-rotorral, Sh-val valami 90 gr bünti van). Megkérdeztem egy ismerőst, hogy szerinte 51ezerért van-e jobb-könnyebb-erősebb kerék, annyit mondott, hogy könnyebb lehet, merevebb még dupláért sem. Szóval, kíváncsi leszek rá. : \ : \ Hétvégén remélhetőleg tesztkörrel jelentkezhetek.
Hmm meg végre felkerül valahova a fiókban őrizgetett Flite Ti kevlárnyereg.. Kicsit anakronisztikus, de egy jó nyereg alap!
Edited by Vejne, 2015. March 09. - 17:11.