hát nem tudom, onnan nem vennék semmit
lehet, hogy bennem van a hiba :afro:
Nem benned van.

Én se vennék onnan egyszer voltam náluk újpesten. Elég is volt.

hát nem tudom, onnan nem vennék semmit
lehet, hogy bennem van a hiba :afro:
Nem érdemes foglalkozni vele. Szaki megoldaná, de az mégis csak egy javított váz, cromor vázat manapság szinte ingyen kapsz.Hali!
Az acélvázam felsõcsöve eléggé meghajolt. Érdekelne a véleményetek, cserés a dolog, vagy van ismerõs szaki aki megoldja?
Még a muffos toldásos megoldásos:)
al01! www.matuzmaster.hu nekem jó tapasztalataim vannak róluk,ráadásul két üzletük van!Felújitott használt cuccaik is vannak dögivel!Ja meg szervizük is van.
Szevasztok!
A hétvégén (a kedves kis Diós árokban) döbbentem rá, hogy nincs megfelelõ áttétem, nem bírtam felvonszolni magam 42-23-al. Szóval valami lightosabbat szeretnék.
Szerintetek elég, ha a 42-es tányért lecserélem 39-esre? Vagy esetleg szoktak/érdemes ennél kisebb tányért használni? Vagy hátul (is) kellene operálnom?
Hát sztem elöl 39, hátul 25 a végsõ megoldás. Ill. edzééééé sokat. Elöl a tripla nem kell Mo.-ra (költséges is lenne), hátul a 25-nél nagyobbat nem tudsz rakni.Szevasztok!
A hétvégén (a kedves kis Diós árokban) döbbentem rá, hogy nincs megfelelõ áttétem, nem bírtam felvonszolni magam 42-23-al. Szóval valami lightosabbat szeretnék.
Szerintetek elég, ha a 42-es tányért lecserélem 39-esre? Vagy esetleg szoktak/érdemes ennél kisebb tányért használni? Vagy hátul (is) kellene operálnom?
csuma!
Szal, használható, occsó alternatíva kéne kormányra, bandázsra.
Ja: kormánynál nem köll az ergonomikus feltétlen...de alu lévén használtat nem igazán szeretnék...vagy nemtom hogy van ez outiaknál.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakEasy rider öcsém!Nemmm, annyira már nem vészes a hó-ügy. Ma volt fent is majd 20 fok, nagyon nagy erõvel olvad, ha nem figyelsz, egy gyors erdei patak levisz a Fekete-tengerig :bananadan Ugye mondanom sem kell, hogy feleslegesen mentem fel pihenõnapon, nem lett meg, meg szerintem nem lesz a nagykerbe se
kezdek feszüt lenni...