tegnap kaptam egy campa ergót,h nézzem meg lehet e vele vlmit csinálni. ez egy centaur. 10 fokozat. hármasával lehet fölfele,egyesével lefelé váltani. az új fékkar dizájnos. tudjátok,h én nagyon csipázom a campát,de ez egy iszonyat béna konstrukció. a hiba jelenség az,h ha lefelé akar az ember váltani,akkor a váltó rugója ledobja a láncot egyből kónuszra. vlmi kopott. ja. az. 3 db index bizbaz van benne,ebből kettő fém,a 3. meg műanyag. természetesen a műanyag van elkopva. sajnos nem is lehet külön kapni ilyen vackot. szóval van egy aránylag jó állapotú ergó,és egy 5 forintos vacak miatt kuka.
azt hiszem jól látszik a kopás.
ez meg az ergó. kár érte.
lehet,h vennem kéne egy 3D nyomtatót,és ráállni a tömeggyártására annak a kis sz@rnak. sztem lenne piaca.
szóval,aki örökélet+1nap campa ergót akar venni annak azt ajánlom,h vegyen 2. generációs 10-es recordot,vagy chorust. azokhoz van alkatrész,és már nem olyan drágák.
amit semmilyen körülmények közt nem szabad megvásárolni az az egyesével lefelé váltós ergó. néhány év alatt kuka,az említett 5 forintos alkatrészér miatt.