Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34344 hozzászólás a témában

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Respect, ennyiért megérte. Annyi baj lehet h. a vékony acélcsövek törnek, reped(het)nek a sz*r magyar utaktól. De ez sem általános, csak lehetséges. Meg sztem azért garit is adtak rá... :)

köszi, megnyugtattál picit:) meg közben rájöttem, hogy 70 volt, nem 80. gari meg van rá.
köszi

más: van ehhez egy gyári moser kerékszettem. ezekhez ki gyártja az agyakat? miche vagy valami más?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Respect, ennyiért megérte. Annyi baj lehet h. a vékony acélcsövek törnek, reped(het)nek a sz*r magyar utaktól. De ez sem általános, csak lehetséges. Meg sztem azért garit is adtak rá... :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
olaszosok, (:))

fausto coppi acélváz colombus genius csövekbõl az jó parti? vettem egy ilyet és sokan azzal nyaggatnak, hogy alu kellett volna...
1800 gramm, 80 ropi volt karbonvillával

köfi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
:D:D
Szultántyúk
bocsi az offért

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
köszi szépen..én beleszerettem a moserbe..
és szép eza bigyó a képeden..elsõre nem tudom miez..de még másodjára sem ..:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
moser vagy a ktm, de inkább a moser.alkatrészt nézve.én a moser féle 105-öt többre becsülöm mint a mostani tiagrát...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
akkor írok neked egy e-mail-t ha nem gond:)

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
Van neked egysebességesed??. amúgyis városi közlekedésre lenne felvértezve..oda meg "fölösleges" a 12/14sebesség de mivel egysebességesbe nem nagyon vannak hirdetések ezért ezek a kiszemeltek.amúgy alkatérszek is érdekelnek..sok bringát a "szar alkatrészei" miatt nem veszek :D mert ugye én annyira értek hozzá...

üdv

amúgy a mosernek a vázanyaga az a oria special milyen minõségû ?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
323K13L: egysebességes nem érdekel téged? vagy külön eladó cuccok? (ha nem akkor szerintem Moser....)

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
bázeee elvitték a simplonom amit megakartam venni....
van még pár bringa ami szimpatikus.de csak a 105rõl tudom hogy elõny...de igazából nem tudom mi milyen szintû alkatrász tekintve hogy 15-20évesek :D

bianchi(szépséges sárga)
http://piacter.bikem...ct=97638&cat=56

ktm(unalmas piros-fehér)
http://piacter.bikem...ct=98585&cat=56

moser(férfiasságom kontrasztja és talán a méret nem jó, de lehet azzal ezt orvosolni hogy a nyerreget kihúzom? vagy inkább a geometria a fontos?)

http://piacter.bikem...ct=96373&cat=56

elõre is köszönöm a segitséget!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
jolvanna csak egy kis infó volt:D oda azért nem raktam föl mert még nincsenek képek:) bocsi...mellesleg mi a véleményetek a Biopace tányérokról?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
:chin: www.piacter.bikemag.hu
az az apróhirdetõ...ezt nem szeretik a modik...:chin:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
lenne pár eladó cuccom, 105 hátsóváltó (7 sebességes), exage 300EX 2sebis elsõváltó, ezekhez vázra szerelhetõ váltókarok, 28lyukas régebbi menetes dura ace agypár (6sebességes jó állapotú! menetes racsnit adok hozzá!), régi de szép noname 1"-os menetes csapágyhoz való stucni, van egy feketére szinterezett bowdenszemektõl és váltókartartóktól megfosztott feketére szinterezett 1"-os fejcsõvel rendelkezõ acél vázam is, ha jól rémlik, 56-os méretû. szerintem fixinek tökéletes.

MOD: elérhetõség: kiskubai@gmail.com

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Országútis pajtások, mint hegyikerékpáros kérdeznék, vázméret ügyileg.

Nekem az jött be, hogy az outi kormánynál 3 centivel rövidebb a felsõcsõ+stucni, mint az egyenes kormányos gépeken.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Úgy bizony, és, ha jól értelmezem a 9-11 centivel meg is válaszoltad. Kösz.

Azért arra vigyázz, hogy az országúti kormány mélyebben van - az alsó fogása különösen - emiatt a felsõtestnek lejjebb kell hajolnia, és ha ugyanakkora v. alig hosszabb vízszintes hosszal kalkulálsz a karjaid elég meredek szögben fognak lefele nézni (ha az ember lerajzolja magának, úgy jobban látja,érzi)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Úgy bizony, és, ha jól értelmezem a 9-11 centivel meg is válaszoltad. Kösz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Kicsi lesz az mindenképp. A kérdést nemigen értem. Az országúti kormányok elõrenyúlása többé-kevésbé egyforma (ez kb 9-11 cm a stucnitól), a döntõ mindenképpen a felsõcsõhossz+stucni, tehát ehhez vannak elméleti és gyakorlati adatok.

gondolom úgy értette, hogy mennyivel nyúlnak elõbbre egy egyenes kormányhoz képest

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

169 centis magassággal rendelkezem (fellépõ magasság 75 cm). Lehetõségem nyílt egy 49 cm-s országúti vázhoz hozzá jutni. 500 mm-es felsõcsõhossz jellemzi a vázat. A kérdésem: mennyivel toldja meg hosszban az országúti kerékpárt az országúti kormány (a stucnin kívül) ? Hogy többé-kevésbé össze tudjam hasonlítani a montimmal (560mm felsõcsõ + 90 mm stucni). Gondolom, ha kicsit rövid lenne a váz, hosszabb stucnival és hátrébb tolt üléssel itt is lehet nyerni pár centit. Nem gondoltam volna, hogy valaha országútim lesz :)

Köszönöm a segítséget.

Kicsi lesz az mindenképp. A kérdést nemigen értem. Az országúti kormányok elõrenyúlása többé-kevésbé egyforma (ez kb 9-11 cm a stucnitól), a döntõ mindenképpen a felsõcsõhossz+stucni, tehát ehhez vannak elméleti és gyakorlati adatok.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
169 centis magassággal rendelkezem (fellépõ magasság 75 cm). Lehetõségem nyílt egy 49 cm-s országúti vázhoz hozzá jutni. 500 mm-es felsõcsõhossz jellemzi a vázat. A kérdésem: mennyivel toldja meg hosszban az országúti kerékpárt az országúti kormány (a stucnin kívül) ? Hogy többé-kevésbé össze tudjam hasonlítani a montimmal (560mm felsõcsõ + 90 mm stucni). Gondolom, ha kicsit rövid lenne a váz, hosszabb stucnival és hátrébb tolt üléssel itt is lehet nyerni pár centit. Nem gondoltam volna, hogy valaha országútim lesz :)

Köszönöm a segítséget.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Lenne pár kérdésem.

Tedd fel õket itt: http://forum.bikemag...read.php?t=2396
Itt OFF
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!