nekem a bianchin 12es cucc van, le vannak maradva.... jaaaa, hogy egyben van a 11 ? ah, nekem 2x6A Shimano pedig nem csak kísérletezik a 14 fokozatú váltórendszerrel, van is nekik régóta: 2 X 7
p.s. igaz a lanc iszonyat sokat bir
nekem a bianchin 12es cucc van, le vannak maradva.... jaaaa, hogy egyben van a 11 ? ah, nekem 2x6A Shimano pedig nem csak kísérletezik a 14 fokozatú váltórendszerrel, van is nekik régóta: 2 X 7
Pont ugyanazért, amiért piacra dobják a 4-5...n pengés borotvát, hogy olyan sima lesz a pofád, hogy el sem hiszed!
Campa Super Record 2009.
Rálicitáltak megint: 11 sebességes. De minek?
http://www.rouesarti...e-20532224.html
elmentek a dura-ace irányába ezzel a csúcsosítással, viszont a shimano új fvkarja tök lapos lett,hasonló a sramhoz
Az attól nem fog kicsúszni, hogy lekopott a festék
upsz lehet kisse OT, de megkockaztassuk
6os Campa sort keresek 13-23 helyett valami kicsit jobb attetelt, mert hegyre mennek vele. Tud valaki boltot, ahol tudnak segiteni ? Vagy barmilyen 6os mentes sor jo ra ?
a 11fokozat pedig már tényleg kicsit túlzás. Lassan már az következik, hogy 140mmes lesz majd a hátsótengely szabványmérete.. és akkor lehet majd tovább pakolni a fokozatokat hátulra.
Hát attól függ hol laksz. Budapest-Pécel/Nagytarcsa-Isaszeg-Dány-Zsámbok útvonal elég jó, de ha a város másik felén laksz akkor pécelig se jutsz odavissza 30-ból.
Hello, ha már guminyomásnál tartotok, vettem a decába egy kézipumpát ami 10 bárig jó és van rajta egy kis nyomásmérõ is. 3 hét alatt leamortizálódott, eltört benne valami mûanyag alkatrész. Ilyet még egyszer nem akarok venni, de akkor honnan tudjam hogy mekkora a nyomás a kerékbe ha nincs nyomásmérõ a pumpán? Tudom hogy a mûhelypumpákon többnyire van de nekem elég lenne csak 1 pumpa amit hosszabb utakra is magammal vihetnék.
Másik kérsésem , Bprõl indulva merre vannnak jó állapotú viszonylag kis forgalmas utak 20-30-50-100 km-es biciklizéshez?
kösz