Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kiskubai ne itt nézelödj:)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Sziasztok! Találtam neten egy Moser vázas outit. Egyetlen hibája hogy a felsõcsõ el van hajolva, ránézésre, csak lefelé. Campa Victory váltók vannak rajta amik miatt már magában megérné a cucc. Azt írják használható, de mivel tudnék megbizonyosodni róla hogy tényleg az? Elengedett kormánnyal megfelelõ egyenfutás elég hozzá?

Hát nekem az a magán véleményem, hogy egy olyan vázból, ami már meg van hajolva, nem lesz olyan bringa mint amilyen volt újkorában.:)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

MAtuzzal tényleg vigyázni kell, nemcsak túláraz, hanem manipulál is, régi alkatrészeket, vázakat, és persze a számlát, garancialevelet hírból sem ismeri, az ún. újnak mondott dolgoknál sem. Mindezt teszi nagyon bátran a sorozatos problémák után is, mert megteheti...

Hát igen. Mondhatjuk úgy is hogy igaz dörzsölt kereskedõ, akinek a vérében van az alkudozás, stb. Valakinek ez bejön, de a többségnek nem. Olyan érzése van az embernek, mintha piacon alkudozna az ember. Volt olyan, hogy nézegettem a cuccokat ott és valami megakadt a kezemben, ami majdnem jó lett volna nekem, de nem stimmelt a méret így érdektelen lett nekem. Vissza akartam adni, hogy nem veszem meg, mert nem jó nekem, de nem akarta elvenni tõlem, mondván hogy mondjak rá árat, mondom nem mondok, mert nem kell, de de mondjak, mondtam egy jó alacsonyat direkt, akkor meg megsértõdött(legalábbis ezt játszotta.):)

Az alapfeltétel, hogy aki odamegy tisztában legyen a kerékpáralkatrészekkel és reális áraival, de még az alkudozásban is otthon kell lenni és a kereskedõi húzásokra is oda kell figyelni. De sok jó cucc is van, néha muszáj odamenni:)

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Sziasztok! Találtam neten egy Moser vázas outit. Egyetlen hibája hogy a felsõcsõ el van hajolva, ránézésre, csak lefelé. Campa Victory váltók vannak rajta amik miatt már magában megérné a cucc. Azt írják használható, de mivel tudnék megbizonyosodni róla hogy tényleg az? Elengedett kormánnyal megfelelõ egyenfutás elég hozzá?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

jah most nézem,tartozkodási hely kecskemét,szombat vagy vasárnap esetleg jo nekem(ha jo az idö)csak bird a tempom(öreguras):)

megy a privát:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

OFF:
A "Trekes Úr" B. Andor nagykorú.

ON:

105-ös fékváltókarhoz keresek bilincset, és a hozzá való menetes csavarfélét a T fejjel, lehet ezt külön is kapni? Ha igen, merre keressek?

bikemarketnél láttam ilyesmit de nem ma volt,1 probát megér

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
OFF:
A "Trekes Úr" B. Andor nagykorú.

ON:

105-ös fékváltókarhoz keresek bilincset, és a hozzá való menetes csavarfélét a T fejjel, lehet ezt külön is kapni? Ha igen, merre keressek?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
köszi az inteligens figyelmeztetést....

akkor át ide.
http://forum.bikemag...1801#post781801
környékiek...meg aki hallani akar a környéki túrákról.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

basszátok már, ne itt szervezzétek a túrákat...
van rá számos más topic...
(megmozdulás, lokálpatriótás)
:rocketman

igazad van,van rá topik de ott nem találtunk egymásra,itt meg igen,ne legyen már ez akkora baj

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
basszátok már, ne itt szervezzétek a túrákat...
van rá számos más topic...
(megmozdulás, lokálpatriótás)
:rocketman

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
okok, az egy remek kör.
Bevállaljkuk a a 4est?
Akkor inkább Nyáregyházáról hátra ki a 405-re és úgy irsa... szerintem nyugisabb, mint a 4es. és rövidebben is kell menni rajta

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
esetleg még valaki erre a körre?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
legyen most egy irsás kör,2re buszmegálloban vagyok nállatok ha jo?pilis-irsa(4es)át tápiovalamibe-tápiobicske-pánd-káva-gomba-monor

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Vateré sajnos, és ilyenekre nincs nagyon oda adva:(

nem nem, GYuri62 egy másik droid:D

Holnap egy mendés, tápióság kör?
mondjuk 1kor indulok otthonról.
fél 2 monor

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
sasi neked lenne kedved hozzá?az a kombi kocsi a tied?abba beférne a 2 bringa,ott meg tekeregnénk,a trek-es ur gyuri62 a droid?:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

kiskubai kecskemét környéke mit takar?kecskeméti vagy?

jah most nézem,tartozkodási hely kecskemét,szombat vagy vasárnap esetleg jo nekem(ha jo az idö)csak bird a tempom(öreguras):)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Kecskemét környékén valaki egy 100km-es karikára mondjuk pénteken?

kiskubai kecskemét környéke mit takar?kecskeméti vagy?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
1600 szint azért nem rossz,nekünk mennyi lehetett Mathias?16m xD

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
MAtuzzal tényleg vigyázni kell, nemcsak túláraz, hanem manipulál is, régi alkatrészeket, vázakat, és persze a számlát, garancialevelet hírból sem ismeri, az ún. újnak mondott dolgoknál sem. Mindezt teszi nagyon bátran a sorozatos problémák után is, mert megteheti...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Köszi az infókat!

Igen , Igen. "Trek-es ÚR" Nagyon jó kondiban volt. Erõviszonyok nem voltak kiegyenlítve, ez miatt sok bevárást is kellett csinálunk, de ez csak egy kirándulás volt.
Egyéni taktika is volt, ki hogyan hajtott felfelé. Én is inkább mikor már nem esett jól a nagytányér 150km+ után már inkább kicsin nyomtam, és többet pörgettem. Nekem bevált. Volt aki meg síkon is nagy tányért és hátul közép tájékot használt 35-38km/hnál. És a végén jobban is bírta , mint Én...
egyéne válogatja ki hogy..