Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
jövöre gondolom itthon is felmennek az uj bringa árak,számitogép árak már néhol 20%emelkedtek,bár az a legérzékenyebb piac

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
külf vásárlásnál azért arra figyeljetek hogy pl az USD/HUF már 210 körül van, míg egy hónapja 150-160-ért lehetett venni dollárt. euró is drágult, igaz nem olyan durván mint a dollár. EUR/HUF 276 körül van.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
feltétlenül nézd meg nálluk a wilier mortirolot piros szinben veloce szettel,egyszerüen gyönyörü...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
[quote name='Gabe84']Yasec olyanra festet, amilyent kérsz, választhatsz Ral színskálából, ez feláras, pórszórással festik. A normál árban sima festés van, Standox színek közül választhatsz. Karbon bicajt szeretnék, nála egy alu 150ezer (mtb esetén), szóval jóval többe kerülne az Õ vázával összerakni egy bicajt. A következõ merev monti vázam viszont lehet, hogy Tõle lesz.

Orbea Onix Bira, holnap reggelig még változhat (akkor adom le a rendelést), de eddig piros :)[/quot
nem csunya bringa,2009 modell?epic cycles-nél nézegettem épp,ugy nézem a szigetországban minden modell egy kicsit más...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Yasec olyanra festet, amilyent kérsz, választhatsz Ral színskálából, ez feláras, pórszórással festik. A normál árban sima festés van, Standox színek közül választhatsz. Karbon bicajt szeretnék, nála egy alu 150ezer (mtb esetén), szóval jóval többe kerülne az Õ vázával összerakni egy bicajt. A következõ merev monti vázam viszont lehet, hogy Tõle lesz.

Orbea Onix Bira, holnap reggelig még változhat (akkor adom le a rendelést), de eddig piros :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
a festes szerintem olyan amilyenre te akarod, de szólj ha tévedek :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Gabe84 most nézem te soproni vagy,irány yasec:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

yasec.hu-n próbáltad már?
:)

ja néztem de gyenge

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
yasec.hu-n próbáltad már?
:)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Már megvan milyen lesz :) Csak az a kérdés kék, piros vagy fehér legyen :cool2:

nah mit veszel?hátha nekem is megtetszik:)én most elkezdtem yasec-ba gondolkodni,mégiscsak az a tökéletes csö és vázméret,de eddig amiket találtam képeket,nem igazán jön be a festés,nem tudjátok hol találok yasec munkáirol valami gyüjteményt?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem rossz. Na az ilyenek miatt kockázatos a külföldi beszerzés.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Valamelyik nap beugrottam a sarki bringaboltba pár percre, és volt ott az állványon egy nem különösebben szép országuti acélváz. Az tûnt fel rajta, hogy pályaváz.

Kérdezem mi féle. Mondja a srác, hogy most jött rendelésre amierikából nem kevés pénzért (vadi új, a gyártótól rendelve), és õ rakja éppen össze. A márkára sajnos nem emlékszem, valami délamerikai ország neve volt a fejcsövön az emblémában,

Az "egyetlen" baj az volt vele, hogy:
-nem volt menet a középcsapágynak
-a hátsó villát utólag kellett használhatóra hajlítani
-úgy lett rendelve, hogy van az elsõ féknek lyuk a villán, de nem volt
-és ami a legkomolyabb, hogy a villa sajátságos méretezésénél fogva nem ment bele egy sima 23mm -is országuti gumi!!!! magyarán a villa kuka azt hittem nem jól látok, a villaszár 5 mm-el rövidebb volt, mint kellett volna

A tulaj állítólag majdnem sírógörcsöt kapott a hírek hallatán...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

legyen zöld :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sziasztok!

Használ valaki Shimano WH-RS10 vagy WH-RS20-as kereket? Kb. milyen szintûek az agyaik?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Mennyire merjek karbonvázas országútit külföldrõl rendelni? Gondolok itt a garanciára és fõleg a szállítás kockázatára. Ebay-en és Evans cycles-on is találtam 1-1 nekem teccõs'-t.
Ha választhatnátok, hogy itthonról magam hazaszállított Wilier Mortirolo Campa Veloce-al vagy kb. hasonló árban lévõ Specialized Tarmac Elite:
http://www.evanscycl...d-bike-ec001382

külföldrõl, 105-ös szettel a hosszú szállítás kockázatával?
Mondjuk az utóbbi márka esetén a szállításon kívüli garancia érvényesítésétõl nem aggódom.
Az ebay-es bicaj egy Stevens, de ott ugye nem tudom még a végsõ árat, jó eséllyel több lesz, mint amit rászánok.

látom te sem tudod eldönteni mit vegyél:)néz szét jo alapossan én multkor találtam pinarellot full chorus szettel 1500euroért igaz 2007-es modell

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Az "olcsó online bringásbolt"-os topikban valaki panaszkodott arra, hogy hibásan érkezett meg a bringája, ami egyébként alu vázas volt azt hiszem. Reklamált és küldtek neki újat, átvállalták a szállítási költséget is. Az enyémen nem volt egy karcolás sem. Eredeti Bianchi dobozban érkezett hibátlanul. Bár mivel nagy volt a doboz ezért csináltak rá egy-egy lyukat a kézzel történõ megfogáshoz, de azt nem tudom, hogy nem e itthon csinálta ezt a UPS. A szállítás nekem picit kevesebb, mint 2 hét volt a kártyás vásárlástól számítva.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mennyire merjek karbonvázas országútit külföldrõl rendelni? Gondolok itt a garanciára és fõleg a szállítás kockázatára. Ebay-en és Evans cycles-on is találtam 1-1 nekem teccõs'-t.
Ha választhatnátok, hogy itthonról magam hazaszállított Wilier Mortirolo Campa Veloce-al vagy kb. hasonló árban lévõ Specialized Tarmac Elite:
http://www.evanscycl...d-bike-ec001382

külföldrõl, 105-ös szettel a hosszú szállítás kockázatával?
Mondjuk az utóbbi márka esetén a szállításon kívüli garancia érvényesítésétõl nem aggódom.
Az ebay-es bicaj egy Stevens, de ott ugye nem tudom még a végsõ árat, jó eséllyel több lesz, mint amit rászánok.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
OFF
Nyithatnánk külön Matúz topicot is...:D
Nemcsak az alkatrészek reális árával kell tisztában lenni, hanem hogy az adott cucc kinek mennyit ér meg. Nála megtalálható olyan alkatrész ami másnál nem, vagy a világ másik felén. És lehet hogy e-bayen olcsóbb, de többe kerül a posta jóval, mint az árkülönbözet.
Én még drága dolgot soem vettem nála (egszerre nem hagytam ott 10e Ft-nál többet), legtöbbször csak csavar, anya, tengely. Türelmes volt, a banánosládákban néha órákig lomoltam, nem nézett ki a helységbõl, mint sok boltban teszik.

Ugyanakkor az is igaz, hogy kereskedõ! El akar adni...
ON

Törött hajlott vázat ne végy tartós használatra! Ha aszett OK, akkor amiatt vedd meg, váz mehet a MÉHbe.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Sziasztok! Találtam neten egy Moser vázas outit. Egyetlen hibája hogy a felsõcsõ el van hajolva, ránézésre, csak lefelé. Campa Victory váltók vannak rajta amik miatt már magában megérné a cucc. Azt írják használható, de mivel tudnék megbizonyosodni róla hogy tényleg az? Elengedett kormánnyal megfelelõ egyenfutás elég hozzá?

Ha hajlott a váz szerintem a geometria is módosult.
Nem feltétlenül egészséges dolog, bár én is hajtottam anno a montim kissé felfelé hajlott alsócsõvel.

Matuzhoz egyszer benézek, alkudozni tudok is meg szeretek is :D

Vázat meg nem tervezek venni (jók a mostani gépeim), úgyhogy nem valószínû hogy belefutok átmatricázott példányba
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602