Orbea Onix Bira, holnap reggelig még változhat (akkor adom le a rendelést), de eddig piros

nah mit veszel?hátha nekem is megtetszik:)én most elkezdtem yasec-ba gondolkodni,mégiscsak az a tökéletes csö és vázméret,de eddig amiket találtam képeket,nem igazán jön be a festés,nem tudjátok hol találok yasec munkáirol valami gyüjteményt?Már megvan milyen lesz
Csak az a kérdés kék, piros vagy fehér legyen :cool2:
legyen zöldMár megvan milyen lesz
Csak az a kérdés kék, piros vagy fehér legyen :cool2:
látom te sem tudod eldönteni mit vegyél:)néz szét jo alapossan én multkor találtam pinarellot full chorus szettel 1500euroért igaz 2007-es modellMennyire merjek karbonvázas országútit külföldrõl rendelni? Gondolok itt a garanciára és fõleg a szállítás kockázatára. Ebay-en és Evans cycles-on is találtam 1-1 nekem teccõs'-t.
Ha választhatnátok, hogy itthonról magam hazaszállított Wilier Mortirolo Campa Veloce-al vagy kb. hasonló árban lévõ Specialized Tarmac Elite:
http://www.evanscycl...d-bike-ec001382
külföldrõl, 105-ös szettel a hosszú szállítás kockázatával?
Mondjuk az utóbbi márka esetén a szállításon kívüli garancia érvényesítésétõl nem aggódom.
Az ebay-es bicaj egy Stevens, de ott ugye nem tudom még a végsõ árat, jó eséllyel több lesz, mint amit rászánok.
Sziasztok! Találtam neten egy Moser vázas outit. Egyetlen hibája hogy a felsõcsõ el van hajolva, ránézésre, csak lefelé. Campa Victory váltók vannak rajta amik miatt már magában megérné a cucc. Azt írják használható, de mivel tudnék megbizonyosodni róla hogy tényleg az? Elengedett kormánnyal megfelelõ egyenfutás elég hozzá?
Sziasztok! Találtam neten egy Moser vázas outit. Egyetlen hibája hogy a felsõcsõ el van hajolva, ránézésre, csak lefelé. Campa Victory váltók vannak rajta amik miatt már magában megérné a cucc. Azt írják használható, de mivel tudnék megbizonyosodni róla hogy tényleg az? Elengedett kormánnyal megfelelõ egyenfutás elég hozzá?
MAtuzzal tényleg vigyázni kell, nemcsak túláraz, hanem manipulál is, régi alkatrészeket, vázakat, és persze a számlát, garancialevelet hírból sem ismeri, az ún. újnak mondott dolgoknál sem. Mindezt teszi nagyon bátran a sorozatos problémák után is, mert megteheti...