Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mire is jo ez a SRM?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

a gáz az hogy 6-8000USD a bringa ... a többi az SRM )

Hat ez meg akkor is csak epp, hogy igaz, ha utolag veszed a legdragabb SRM rendszert a mar komplett biciklire. De akkor lesz egy felesleges hagyomanyos hajtomuved is.

De az teny, hogy meregdraga az SRM. Ennyire azert nem jo.
1800 dodoert kap az ember Quarq-ot.

A feher fekgumi csak show elem lehet, nem egy praktikus kombo. De nem mutat igy rosszul, meg kell hagyni, harmonizal a felsocso feher dekorjaval.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

2010-es Cannondale SuperSix Ultimate, ajánlott fogyasztói ár: 13299 USD. Asszem ez az elsõ bringa, amit láttam, hogy gyárilag SRM-el szerelik

a gáz az hogy 6-8000USD a bringa ... a többi az SRM :( de ez a fekete bandin fehér Red... jájj lehet csak engem üt sziven.. (de naon szépek a DT kerekek ;))

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
2010-es Cannondale SuperSix Ultimate, ajánlott fogyasztói ár: 13299 USD. Asszem ez az elsõ bringa, amit láttam, hogy gyárilag SRM-el szerelik.

Feltöltött kép

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Szia

Tudnál abban konkrétan segíteni, hogy Bp-en hol érdemes megnézi.
Sanos én egyetlenegy helyet sem ismerek...

Köszi

Nekem a kedven boltjaim: probike, nella, bringavilag, bringabutik, bikediscount, biondo

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Szia

Tudnál abban konkrétan segíteni, hogy Bp-en hol érdemes megnézi.
Sanos én egyetlenegy helyet sem ismerek...

Köszi

A hozzád legközelebbi Shimano-t is forgalmazó kerékpárboltban. Nagyjából tudni kell a méretedet a Shimano modelljeibõl (általában plusz 1 vagy 2 szám mint a hagyományos cipõméreted) és bármit meghoz neked a bolt, ha van a nagykerben. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni Shimano cipõket nagy választékban?

köszi

A hozzád legközelebbi Shimano-t is forgalmazó kerékpárboltban. Nagyjából tudni kell a méretedet a Shimano modelljeibõl (általában plusz 1 vagy 2 szám mint a hagyományos cipõméreted) és bármit meghoz neked a bolt, ha van a nagykerben. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A GPS a Harsányon akart odafele vinni (Becsit el akarta kerulni, asszem), hat ott volt a gond az eso mosta hordalekkal.
+volt egy gazdatlan megkergeto-megugato kutya is, csak hogy oruljek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.

Megneztem a Viragosnyereg utcat is, hat az gaz. Ultra ***r burkolat, de itt volt 24%-os csucs is, es sokkal hosszabb is.
Van rajta egy nyereg, ott boldog voltam, hogy de jo, "csak" 11%. Es tenyleg, maskor 11%-on szendvedek, ott meg orultem neki, hogy lehet kicsit pihenni.
34x23, legdurvabb reszen a vege fele mar alig 6 km/h-val haladtam.

Lefele borzalom a pocsek aszfalt miatt.

De a kornyeken is talaltam par szep szakaszt, 15% feletti meredekseggel.
GPS persze olyan helyre vitt, ahol az aszfalt nem latszott ki az eso mosta hordalektol.

ja, nem mondtam hogy a vnyereg utca nagyon szar minõség ? (és tavaly javítgatták kicsit)

lefelé montival biztos lehetbne 80 fölött jönni csak az alsó harmadon van egy pár méter "kilaposodás" az biztos eldobna pár métert. de mikor felérsz a végére ott egy balos, van egy párszáz méter keskeny (itt ott szar) aszfalt (mint egy erdészeti út) az az erdõaálja út végére visz, vagy ott tudsz lemenni vagy van ott egy kút és amellet induló harsány lejtõn,. az nem annyira meredek és jobb minõdég is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én meg a szigligeti várhoz felvezetõ macskaköves úton mentem fel a napokban. Még nem voltam soha a flandriai körversenyen, de valami ilyesmi lehet egy "berg".

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.

Megneztem a Viragosnyereg utcat is, hat az gaz. Ultra ***r burkolat, de itt volt 24%-os csucs is, es sokkal hosszabb is.
Van rajta egy nyereg, ott boldog voltam, hogy de jo, "csak" 11%. Es tenyleg, maskor 11%-on szendvedek, ott meg orultem neki, hogy lehet kicsit pihenni.
34x23, legdurvabb reszen a vege fele mar alig 6 km/h-val haladtam.

Lefele borzalom a pocsek aszfalt miatt.

De a kornyeken is talaltam par szep szakaszt, 15% feletti meredekseggel.
GPS persze olyan helyre vitt, ahol az aszfalt nem latszott ki az eso mosta hordalektol.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello!
Lenne egy érdekes kérdésem! Most jelenleg egy Csepel Apollo félverseny kerékpárom van, gyári szinte minden, a kerekei régi acél. (gumi 27" x 1 1/4-os (630?) asszeml, lehet nem pontos, de gondolom tudjátok miröl van szó : ) Ezek az acél felnik kezdenek megdögleni... Nah most én szeretném majd lecserélni valami STRAPABÍRÓ, Olcsó kerekekre. Merre induljak el? Egyáltalán jó lesz a normál outi méret a bringába?
Még esetleg annyit, hogy ugyan így a hajtás is kezd döglõdni (ékes acél) és azt is majd le kéne cserélni OLCSÓ Strapabíró hajtómûre...
Köszönöm, Üdv w21

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni Shimano cipõket nagy választékban?

köszi

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Az kizárt, hogy 52es legyél. Hacsak nem vagy 2méter és 100kiló. A vállad szélességét is középtõl középig kell mérni. Nekem 44es kormány kell majdnem 10 év versenyúszás után.

Jól. Hozzácsapsz még 5000-t és viheted is a vázat :D

ripsz ropsz össze is építettem egy 20ezer dolláros bicajt az oldalon. Nem semmi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Sziasztok! Ismét kormányméret kérdés. Az ok, hogy vállszélesség de én 52-öt mértem magamon és kormányt csak 50 alatti méretet találok. Esetelg elértettem valamit?

Van az a regi technika, hogy megfogod a kormanyt also allasban, es a valladhoz emeled. A vallgodreidhez kellene a kezeidnek passzolni.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sziasztok! Ismét kormányméret kérdés. Az ok, hogy vállszélesség de én 52-öt mértem magamon és kormányt csak 50 alatti méretet találok. Esetelg elértettem valamit?

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Nekem van, és szívesen elcserélném a 150-esedre, de kicsit messze vagyunk egymástól.

van msn ed? elkuldtem priviben a cimem ! vegyel fel ha tudssz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem van, és szívesen elcserélném a 150-esedre, de kicsit messze vagyunk egymástól.

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Segitsetek: hol tudok venni 1 colos menetes 100 mm hosszui 26mm kormanybefogoju stucnit? Matuzmestert ne mondjatok, köszi!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Hát, ezt már a Trek is eljátszotta egyszer George Hincapie-vel, a Paris-Roubaix-n

Feltöltött kép