annyi penzert? :wtf:
Hat igen, nem egy nagy okossag pedig. nyulasmero belyeg(ek) plusz elektronika, meg egy ANT+ radio ado, kb. ennyi.
Szvsz 50ezerert is lehetne arulni haszon mellett, ha sokat adnanak el belole.
annyi penzert? :wtf:
a gáz az hogy 6-8000USD a bringa ... a többi az SRM
de ez a fekete bandin fehér Red... jájj lehet csak engem üt sziven.. (de naon szépek a DT kerekek
)
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
a gáz az hogy 6-8000USD a bringa ... a többi az SRM )
2010-es Cannondale SuperSix Ultimate, ajánlott fogyasztói ár: 13299 USD. Asszem ez az elsõ bringa, amit láttam, hogy gyárilag SRM-el szerelik
Szia
Tudnál abban konkrétan segíteni, hogy Bp-en hol érdemes megnézi.
Sanos én egyetlenegy helyet sem ismerek...
Köszi
A hozzád legközelebbi Shimano-t is forgalmazó kerékpárboltban. Nagyjából tudni kell a méretedet a Shimano modelljeibõl (általában plusz 1 vagy 2 szám mint a hagyományos cipõméreted) és bármit meghoz neked a bolt, ha van a nagykerben.
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni Shimano cipõket nagy választékban?
köszi
ja, nem mondtam hogy a vnyereg utca nagyon szar minõség ? (és tavaly javítgatták kicsit)Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.
Megneztem a Viragosnyereg utcat is, hat az gaz. Ultra ***r burkolat, de itt volt 24%-os csucs is, es sokkal hosszabb is.
Van rajta egy nyereg, ott boldog voltam, hogy de jo, "csak" 11%. Es tenyleg, maskor 11%-on szendvedek, ott meg orultem neki, hogy lehet kicsit pihenni.
34x23, legdurvabb reszen a vege fele mar alig 6 km/h-val haladtam.
Lefele borzalom a pocsek aszfalt miatt.
De a kornyeken is talaltam par szep szakaszt, 15% feletti meredekseggel.
GPS persze olyan helyre vitt, ahol az aszfalt nem latszott ki az eso mosta hordalektol.
Jól. Hozzácsapsz még 5000-t és viheted is a vázat
Sziasztok! Ismét kormányméret kérdés. Az ok, hogy vállszélesség de én 52-öt mértem magamon és kormányt csak 50 alatti méretet találok. Esetelg elértettem valamit?