Nem értem a problémádat, azt mondod az oldaluk szerint 118 ml kell egy bringához, akkor az 59 ml kerekenként.
Bocs elirtam. Kerekenkent annyi.
Menet kozben meg nem probaltam, de igy kezben forgatva eleg fura.
No meg 118ml kerekenkent. 700x18 - 26x2.2-vel bezarolag barmi lehet. Azert nem egy sulycsoport (terfogat). Ezen kattogok most egy kicsit.
Ja meg majd kiuti a szememet a calculator az oldalon. Az alapjan 88ml a betoltendo mennyiseg. Igaz nincs bringa az opciok kozott, de gondolom a megadott adatokbol szamol egy fel torusz feluletet.
sac1 irja hogy kisimul menetkozben. Akkor nem aggodok. En is erre gondoltam, hogy majd jol meghajtom es elterul a kulso feluleten a centrifugalis erotol, majd megallok es megnezem mit mutat.
Blamazs:
Nekem Schwalbe kiveheto szelepes belsoim vannak regota. Most pont kapora jott a Slime-nal.
Hogy gyurjuk at presta szelepen
szerk:
Hat nem lassuak:
Thank you for contacting SLiME! We suggest 4 oz of SLiME per bicycle tire as a general rule. If you want to determine the exact amount of SLiME to install, you would need to take a physical measurement of the tire's WIDTH and HEIGHT in inches.
- For HIGH SPEED tires (45mph or over) multiply W x H x .065 = ____ ounces
- For LOW SPEED tires (45mph or less) multiply W x H x .12 = ____ ounces
In your case, it looks like you could install as little as 2.5 oz or as much as 4 oz. and you should have satisfactory results relative to puncture sealing.
Please let me know if there is anything else that I can help you with!
Best regards,