Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Nem értem a problémádat, azt mondod az oldaluk szerint 118 ml kell egy bringához, akkor az 59 ml kerekenként.

Bocs elirtam. Kerekenkent annyi.

Menet kozben meg nem probaltam, de igy kezben forgatva eleg fura.

No meg 118ml kerekenkent. 700x18 - 26x2.2-vel bezarolag barmi lehet. Azert nem egy sulycsoport (terfogat). Ezen kattogok most egy kicsit.
Ja meg majd kiuti a szememet a calculator az oldalon. Az alapjan 88ml a betoltendo mennyiseg. Igaz nincs bringa az opciok kozott, de gondolom a megadott adatokbol szamol egy fel torusz feluletet.

sac1 irja hogy kisimul menetkozben. Akkor nem aggodok. En is erre gondoltam, hogy majd jol meghajtom es elterul a kulso feluleten a centrifugalis erotol, majd megallok es megnezem mit mutat.

Blamazs:
Nekem Schwalbe kiveheto szelepes belsoim vannak regota. Most pont kapora jott a Slime-nal.
Hogy gyurjuk at presta szelepen

szerk:
Hat nem lassuak:

Thank you for contacting SLiME! We suggest 4 oz of SLiME per bicycle tire as a general rule. If you want to determine the exact amount of SLiME to install, you would need to take a physical measurement of the tire's WIDTH and HEIGHT in inches.

- For HIGH SPEED tires (45mph or over) multiply W x H x .065 = ____ ounces

- For LOW SPEED tires (45mph or less) multiply W x H x .12 = ____ ounces

In your case, it looks like you could install as little as 2.5 oz or as much as 4 oz. and you should have satisfactory results relative to puncture sealing.

Please let me know if there is anything else that I can help you with!
Best regards,

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Régi Campa váltók és fékek mûködnek Shimano fékváltókarral?
Illetve a 6-os váltó viszi a 7-es sort is ha 7-es a váltókar?
Lehet vegyíteni a két márkát?
Egyeneskormányosítás miatt kérdezem.
Köszönöm.

Blamazs

Blamazs

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
  • LocationGyőr

Most vettem egy uveg Slime-ot. Van valakinek infoja arrol, hogy mennyit kell beletolteni egy 700x23-as belsobe? Oldaluk 118ml-t mond bringara, de annyit beletoltve marhara kiegyensulyozatlan lesz a kerek (kezben megforgatva). Irtam nekik is, kivancsi vagyok a valaszra.
Szerintem ennek kb a fele lehet a megfelelo. Megmertem a tele es az ures flakont. Sajnos csak egy fapados konyhai merleg volt keznel, de kb 200g lotyi van egy flakonban. Ha 100g-ot toltok bele, az szerintem sok. Oldalukon vannak konnyu belsok elore toltve. Azok 117g sulyuak. Ha egy konnyu belso nagy atlagban 50-70g kozott van, akkor kb 40-50g amit bele kene tolteni.
Remelem valaszolnak. Majd megirom mit irtak.

te vagy az en emberem :)
presta szelepbe hogyan lehet ezt beletolteni? en is gondolkodom ilyen megoldasban de meg nem tudom hogyan lehet belevarazsolni a belsobe ezen a szelepen kersztul, addig nem merem megvenni.
Ja a masik kerdesem az lenne, hogy hol vetted?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
amíg nem "kenõdik szét" addig kiegyensúlyozatlan... de kb 300m és simán jó... (illetve TUFO-ban volt olyan mire kitoltam a bringát már jó volt...)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Most vettem egy uveg Slime-ot. Van valakinek infoja arrol, hogy mennyit kell beletolteni egy 700x23-as belsobe? Oldaluk 118ml-t mond bringara, de annyit beletoltve marhara kiegyensulyozatlan lesz a kerek (kezben megforgatva). Irtam nekik is, kivancsi vagyok a valaszra.
Szerintem ennek kb a fele lehet a megfelelo. Megmertem a tele es az ures flakont. Sajnos csak egy fapados konyhai merleg volt keznel, de kb 200g lotyi van egy flakonban. Ha 100g-ot toltok bele, az szerintem sok. Oldalukon vannak konnyu belsok elore toltve. Azok 117g sulyuak. Ha egy konnyu belso nagy atlagban 50-70g kozott van, akkor kb 40-50g amit bele kene tolteni.

Nem értem a problémádat, azt mondod az oldaluk szerint 118 ml kell egy bringához, akkor az 59 ml kerekenként.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BBB csinal feher bovdenszettet

http://www.bbbparts....oadc-bcb05c.php
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Hátha érdekel valakit...
Akciósan vannak most shimano spd-sl pedálok pro csapat színekben a sógoréknál.
http://www.bikemore....tion/81-997.htm

Ez nálunk is 11ezer forint. Nem akciós, csak vevõcsalogató az 50Euro áthúzva.

Fehér bovden: nokon gyárt fehéret aranyárban, vagy érdeklõdj az ebike-nál

http://ebike.hu/term...ekbowden/12379/

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Hátha érdekel valakit...
Akciósan vannak most shimano spd-sl pedálok pro csapat színekben a sógoréknál.
http://www.bikemore....tion/81-997.htm

Érdekelne még milyen kormánybandázst érdemes venni. Olvastam parafásról, gélesrõl...melyik milyen? Tudtok valami jót ajánlani? Nem akarok nagyon gagyit venni hisz azt markolászom majd folyamtosan valamint hol tudnék beszerezni bowden szettett fehér házzal? Mindenhol fekete van csak...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Nem értek a biciklikhez és örököltem egyet. Szeretném megtudni mit ér mivel én nem tudom használni és meg szeretném majd hirdetni.
Ez egy 1978-as Colnago országúti. Gyári, tökéletes állapotú. Rasant type200 fékekkel, renak felnik, shimano 105 hátsó váltó, shimano 600 elsõ váltó, kormány csapágy, christophe pedálok, laser ülés, campagnolo kulacs.

Köszönöm a segítséget!

Egy képet passzírozhatnál ide a fórumba, mert így látatlanban...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

de nem hiszem hogy lenne szívem megbontani a gyári kerekemet azért hogy betegyek egy ien ""agydinamót""

Hat nem gyari kerekekbe kell beepiteni, asszem ez evidans. ;)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Ma voltam arra. 42/21-ben, dühbõl felnyomtam. Ja, 26x1,4 a gumi...
Fenyõgyöngye felett meg elforgott a kerék a nedves úton. :D

'dalenek jó a kormány beállítása.

az vigyázós .. nekem is szokott .. (a keresztezõdésig)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.

Ma voltam arra. 42/21-ben, dühbõl felnyomtam. Ja, 26x1,4 a gumi...
Fenyõgyöngye felett meg elforgott a kerék a nedves úton. :D

'dalenek jó a kormány beállítása.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
azért én egyre többet látok ebbõl(nem úgy hogy jön szembe az úton ... hanem EuroSporton ;) ):
Feltöltött kép

kis tour-on is morzsoltak vele néhányan... de nem hiszem hogy lenne szívem megbontani a gyári kerekemet azért hogy betegyek egy ien ""agydinamót""

füge76

füge76

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Nem értek a biciklikhez és örököltem egyet. Szeretném megtudni mit ér mivel én nem tudom használni és meg szeretném majd hirdetni.
Ez egy 1978-as Colnago országúti. Gyári, tökéletes állapotú. Rasant type200 fékekkel, renak felnik, shimano 105 hátsó váltó, shimano 600 elsõ váltó, kormány csapágy, christophe pedálok, laser ülés, campagnolo kulacs.

Köszönöm a segítséget!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tõlünk nyugatabbra sokan megveszik, úgyhogy "nem éri meg" olcsóbban árulni. ebayon közel féláron lehet alig használtat kifogni. Bár én le vagyok maradva, mert még pulzusmérõm sincs, csak érzésbõl edzek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

annyi penzert? :wtf:

Hat igen, nem egy nagy okossag pedig. nyulasmero belyeg(ek) plusz elektronika, meg egy ANT+ radio ado, kb. ennyi.
Szvsz 50ezerert is lehetne arulni haszon mellett, ha sokat adnanak el belole.

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

a gáz az hogy 6-8000USD a bringa ... a többi az SRM :( de ez a fekete bandin fehér Red... jájj lehet csak engem üt sziven.. (de naon szépek a DT kerekek ;))

Nem tiltakoznék, ha hozzám vágnák....
A DT felnikkel csak egy a bajom: drágák..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyi penzert? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
wattmérõ, meg minden egyéb okosság a hajtókarban meg a középrészben (ha minden igaz)