Hello!
Néhány kérdés:
1, Olyan pumpa, ami fel tud fújni egy országútit min. 8barra, gondolom csak talpas van, tehát kézi nincs.
Decathlon-ban találtam, itt nyilván valamelyik clever-t venném meg (vagy a nyomogatós lábpumpának is van itt keresnivalója?).
Ha ez nem túl jó, hol lehet olcsón (nyilván relative, tehát nem kétezret akarok érte kiadni) ilyet kapni?
2, Szeretnék külsõ gumit is venni, ezt is néztem Deca-ban, de
ott nem annyira találtam jót. Városba kellene fõleg, illetve most mennénk bicilizni a Balatontól Dre, illetve Kre (és át Szlovéniába). Én valami 23asra, vagy 25ösre gondoltam (mi a különbség a drótperemes és a hajtogatható között?), 622es a méret, és valami olyan kellene, ami nem homogén, hanem ugye kétféle anyagból van, hogy kanyarodásnál is jó legyen, illetve defektvédelem mindenképpen kell bele (úgy hallottam, tényleg hasznos), hol akarjak ilyet venni? (vagy válasszak ki valamit, és rendeljem meg pl ebike-rel, mert úgy olcsóbb?)
3, Bandázst hol érdemes venni, illetve lehet találni olyan boltot, ahol elõttem csinálják a bandázsolást? (mert érdekel, hogyan kell), sajnos nincs olyan haverom, aki rakott már fel bandázst...
4, A legutolsó pedig hogy még sose láttam olyat, hogy országútin csomagtartó, és azon az ember több cucca. Én azt terveztem, hogy a 3napos túrára az országútimmal megyek el, van hely a csomagtartónak hátul, oda felpakolom a cuccaimat, és azzal tekerek? Még sose láttam embert ilyet csinálni, van ennek valami nagy hátránya?
Köszi!