Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2009. July 21. - 09:54
Posted 2009. July 21. - 09:51
Olcsonak tunik, de nem tudom mit lehet majd megtartani belole, ha fejlesztenel kesobb.
Keves penzbol inkabb hasznaltat, en azt mondom. Nem kell extra bringakra vadaszni, eleg egy tisztes vaz es minimum Tiagra, szerintem. Fekvaltokarbol a Sora nagyon fapados megoldas.
Pl. http://piacter.bikem...t=236671&cat=56
Szerintem meg nem kell feltétlen Tiagra. A Sora megbízható, és teszi a dolgát rendesen, igazából sok hátrányát nem látom.
Persze ha van zsé akkor minimum Dura-Ace:D
vagy egészséges kompromisszum,
Posted 2009. July 21. - 06:07
Nehéz, túlkomplikált, és a sima pumpák túlteljesítik.
Mitõl lenne túlkomplikált? Ahelyett, hogy nyomogatnod kell egy kart, itt húznod kell (kb. nulla erõkifejtéssel). Szerintem nem macerásabb használni, mint egy sima pumpát. (mellesleg az a "sima pumpa" törik, mint a pálcika, ez viszont elnyûhetetlen)
Az viszont tény, hogy nem grammhuszároknak való, de ilyen alapon a kulacsba se tölts semmit, mert az minimum fél kiló.
De szerintem a többi menjen a pumpa topicba.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2009. July 21. - 02:17
Üdv minden kerékpárosnak!
Kinéztem egy pár bicajt, de a választásom a Neuzer Whirlwind 1.0-ra esett, a 2008-as modell, alu vázas Sora szettes, van valakinek tapasztalata róla? Jó ez a bringa elsõ oútinak?
Olcsonak tunik, de nem tudom mit lehet majd megtartani belole, ha fejlesztenel kesobb.
Keves penzbol inkabb hasznaltat, en azt mondom. Nem kell extra bringakra vadaszni, eleg egy tisztes vaz es minimum Tiagra, szerintem. Fekvaltokarbol a Sora nagyon fapados megoldas.
Pl. http://piacter.bikem...t=236671&cat=56
Posted 2009. July 21. - 02:03
Tényleg AVE: a Garminod GPS- vagy kerék által számolja a sebességet/megtett utat?
Kerek, de ha kiesik a vezeteknelkuli szenzor vetele, akkor GPS. Nem tokeletes, sajnos, vannak tuskek.
Posted 2009. July 21. - 00:08
Rá szántam magam, hogy vegyek egy oútit, de elég hamar elakadtam! Kinéztem egy pár bicajt, de a választásom a Neuzer Whirlwind 1.0-ra esett, a 2008-as modell, alu vázas Sora szettes, van valakinek tapasztalata róla? Jó ez a bringa elsõ oútinak?
Jelenleg egy Trek montit hajtok és lassan kirajzolódik, hogy inkább tempómenõ vagyok, mint hegyimenõ... ez bringába jelent valamit?
Vagy valami egyéb jó tanács!
Elõre is köszönöm!
Üdv. Laci
Posted 2009. July 20. - 23:38
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 20. - 23:36
...
*: Conti fanok szerint van...
Ave gondol rám is 8) szerintem egy sima drótos Eliriummal vagy Speediummal vagy Oriummal is el lenne... (de dynamic-ot ne vegyél ... az egy halál... akkorákat estem vele hogy meglátszik az aszfalton a nyoma..)
Tényleg AVE: a Garminod GPS- vagy kerék által számolja a sebességet/megtett utat?
Posted 2009. July 20. - 23:34
itt hirtelen mindenki annyira el volt ajulva ettol a huzigalos puNpatol hogy nem mertem mit szolni, pedig pont erre gondoltam en is.
nekem fel van csattintva a vazra egy BBB Compactroad, itthoni hasznalatra meg van egy BBB Airstrike 2.
Én csak tolmácsoltam. Nekem egy SKS Wese van a bringán, nem a legjobb (állítólag 10 bart kéne teljesítenie, hát...), de egy párszor már hazajuttatott. Szerintem a semminél bármi jobb. Ez most marha bölcs gondolat volt.
Posted 2009. July 20. - 23:30
Nehéz, túlkomplikált, és a sima pumpák túlteljesítik.
itt hirtelen mindenki annyira el volt ajulva ettol a huzigalos puNpatol hogy nem mertem mit szolni, pedig pont erre gondoltam en is.
nekem fel van csattintva a vazra egy BBB Compactroad, itthoni hasznalatra meg van egy BBB Airstrike 2.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 20. - 23:23
Nem talaltal jot? Hogy kerestel? Ettol jobb nincs*, es ez van a Decaban is.Hello!
2, Szeretnék külsõ gumit is venni, ezt is néztem Deca-ban, de ott nem annyira találtam jót....
http://www.decathlon...89104-71842151/
Persze nem gondolom, hogy ez kell neked, ez versenygumi.
*: Conti fanok szerint van
4, A legutolsó pedig hogy még sose láttam olyat, hogy országútin csomagtartó, és azon az ember több cucca...
-Pl. van aki parazik, hogy a szeme fenyet ellopjak, amig alszik, bevasarol, egyeb nem kerekparozo tevekenyseget vegez.
-Aztan ott a problema, hogy orszagutin nincs tartoszem. Ha van tartoszem, akkor a csomagtol nem fer el a labfejed. Ha egyik sem problema, akkor semmi akadalya nem lehet a dolognak.
-Van kenyelmesebb megoldas turazashoz.
Posted 2009. July 20. - 23:20
Posted 2009. July 20. - 23:11
Én most vettem 5800ért egy kézit, azt mondja a srác õ ezzel tud 10bart fújni a gumiba, a 8nekem is menni fog, remélem tényleg így van. Nem átverõs helyen vettem, úgyh majd kiderül
Ha valaki megtenné, hogy röviden leírja, mivel szídják, azt megköszönném! (elvileg tudok angolul valamennyire, de itt nem igazán értek semmit...)
Posted 2009. July 20. - 23:07
http://www.bikeradar...duct/plus-23219
Amugy nem ertem, eleve utra nem viszek magammal ekkora pakkot, hisz, ha defekt utan pumpalni kell, akkor -egyszer egy evben- kibirom, hogy a kis minipumpaval fujjam fel 6 barra.
Otthon, tekeres elott meg csak par tolas az allopumpaval es kesz a 8 bar. Aminel tobbet epeszu ember nem tol belsos, peremes gumiba.
Szoval en sem ertem igazan minek az alternativaja ez az eleg bonyolult mechanikat hasznalo pumpa.
Posted 2009. July 20. - 20:44
Posted 2009. July 20. - 16:41
Meg tudod mondani mi ennek a pumpának a típusa?
Köszi!
Posted 2009. July 20. - 16:15
Posted 2009. July 20. - 15:23
Én a marokpumpám meggyilkolása után kerestem valami kétutas masszív dolgot, akkor ajánlotta egy fórumtárs, hogy ilyet vegyek. Egy pillanatig sem bántam meg.[/QUOTE]
És egyébként a 8,5bar-t neked is kinyomta magából? Mennyi idõ alatt?
Az a baj, hogy most nincs pénzem két pumpát venni, egyébként én is úgy terveztem, hogy egy kicsivel, és egy naggyal elboldogulok, de kénytelen leszek köztes megoldást választani. A patronosnál egy patron= 1 gumi? Mennyi egy ilyen patron (újratöltése gondolom)? Nem igazán szeretem a fogyó dolgokat
bloke: Látom vágod a dolgokat, mint a penge.... Ha visszaolvasol, válaszoltak, és még hasznos infót is adtak, az mindig jól jön annak, aki nem ért hozzá
Visszaolvastam, nem látom, hogy valaki ezt leírta volna elõttem. Segítségnek szántam, kérdezted, én válaszoltam.
Posted 2009. July 20. - 13:40
Én a marokpumpám meggyilkolása után kerestem valami kétutas masszív dolgot, akkor ajánlotta egy fórumtárs, hogy ilyet vegyek. Egy pillanatig sem bántam meg.[/QUOTE]
És egyébként a 8,5bar-t neked is kinyomta magából? Mennyi idõ alatt?
Az a baj, hogy most nincs pénzem két pumpát venni, egyébként én is úgy terveztem, hogy egy kicsivel, és egy naggyal elboldogulok, de kénytelen leszek köztes megoldást választani. A patronosnál egy patron= 1 gumi? Mennyi egy ilyen patron (újratöltése gondolom)? Nem igazán szeretem a fogyó dolgokat
bloke: Látom vágod a dolgokat, mint a penge.... Ha visszaolvasol, válaszoltak, és még hasznos infót is adtak, az mindig jól jön annak, aki nem ért hozzá
Posted 2009. July 20. - 13:39

Sign In
Create Account

Back to top