A fenébe, ezt nem vettem észre...
Van ismerõsöm Bécsben, hozzá is mehet a csomag, max kikocsikázom érte

A fenébe, ezt nem vettem észre...
Ha jól olvastam, 52-es méretet szeretnél venni. Úgy látom, itt is van belõle:
http://www.wiggle.co...009/5360037597/
A mostani árfolyamok mellett kb. 223 ezerre jön ki, meg a szállítás, ami kb. 30-40 font, nem tudom pontosan. Mindenesetre így is kijön 230 környékén. Nekem a wiggle 4 nap alatt szállított ki a múltkor egy terméket, igaz, nem bicaj volt. Megbízható, korrekt cég. De van tripla hajtómûves is, ha mégis azt szeretnél, ráadásul 8 fonttal olcsóbban...
Not available for despatch to Hungary
Focus Variado Expert 2009
S/52
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem hinném, semmi készletük országútiból (szerintem alkatrészbõl sem), ez inkább amolyan "általános" sportbolt. Úgy tûnik a kerékpár csak melléktevékenység egyelõre. Nekem is az 52/39 lenne szimpi, bár ki tudja itt a Bakony, Balaton-felvidéken azért lehet húzósabb emelkedõket találni ha nagyon akar az ember
). Szerintem kipróbálom a triplát, végsõ soron ha nem tetszik néhány hónap után lecserélhetem. Ha pedig így teszek, csak az 50 -> 52-t kell majd késõbb megszoknom...
hopp ez igaz. szerintem kerd az FSA duplaval, es ahogy megjon a bringa szedd is ki belole. akkor konnyebben el tudod passzolni, mert meg zsir uj. es aztan veszel izles szerinti shimano duplat, es nem kell bajlodni az elso-hatso valtoval stb
De ne feledjétek hogy akkor az elsõ és hátsó váltót is kell ill érdemes cserélni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olyat nem lehet hogy a boltban kicserelik a shimano triplat neked egy duplara? fsa nekem se volna szimpi de a tripla se. Orszagutira folosleges a tripla ha csak nem az alpokba tervezel menni sokat. En is gyenge vagyok mint a harmat,megis eleg a 52/39
RAUH-Welt
B E G R I F F
Még egy technikai jellegû kérdésem van:
Szerintetek tripla vagy dupla hajtómûvel válasszam?
Jelenlegi bringámon 48-as a nagytányér, 38-as a középsõ, az alsót sosem használom. Hátul kb. a középsõ fogaskerékig szoktam felváltani, a felsõ 2-3 db-ot nem használom.
Ezek alapján talán „elég” lenne a dupla (50/34), viszont ami aggaszt hogy a dupla változat FSA Gossamer Pro-val, a tripla (50/39/30) viszont Shimano 105-össel van szerelve. Azért hajlok mégis utóbbira mert így egy típuscsaládból kerülne ki az összes alkatrész, valamint a 39-es fogszám közelebb áll a jelenleg megszokotthoz. Feltételezem a váltásteljesítmény jobb a duplánál, mégis kicsit „ódzkodom” az FSA miatt.
Szia!
Egyik barátom édesapja van jóban a veszprémi üzlet fõnökével, és innen ered a kedvezmény. Személyesen csak neki ennyi, ez teljesen egyedi "akció" ezért azt is nagy szívességnek érzem ha az én ügyemben közben járna. Szóval ne haragudjatok de nem élnék vissza a helyzettel, nem szeretném ilyesmivel terhelni.
Feltételezem ha több bringát rendelnétek, lennének annyira rugalmasak hogy bedobjanak valami kedvezményt...
Közben én is felhívtam õket (Bátor Balázzsal beszéltem), azt mondta, hogy nincs outi készleten már, az akcio csak azokra vonatkozik, amik raktáron vannak (ez a honlapon nincs odaírva, csak hogy "minden" Focus kerékpárra). Rendelni tud, ezt a típust 332.390-ért plusz 15 e szállítási ktsg, amit esetleg elengednek belõle. Tetszenek ezek a bicók, ha állna erre a 15% kedvezmény, már nem is gondolkodnék.. Milyen poszton van ott az ismerõsöd? Nem lehetne vele megdumálni hogy ha nem is 30%-os, de 15%-os kedvezményt adjanak, cserébe hozol még vevõket?
Úgy látom bloke-t is érdekelné a dolog.
Szia!
Igen, tõlük rendelném (Veszprémben van boltjuk), egy ismerõsöm révén 30% kedvezményt kapnék rá.
Készleten minimális bringa van (6-8 db trekking és mtb), rendelni viszont lehet, bár ilyen 1 db-os rendelések esetén állítólag 12-14eFt szállítási ktg. rájöhet, mivel Németországból szállítják az összeszerelt bringákat (itthon már csak a finombeállításokat végzik el). Nekem azt mondták hogy kb. 2 hét alatt meghozzák.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szerintem ne nagyon habozz, ennyiért nagyon jó vétel. Ha esetleg más is rendelne tõlük most, nem terjesztenék ki rá is a kedvezményt?