Off
Egy jó ruha legalább olyan fontos, mint egy jó kerékpár. Nincs annál rosszabb mint rossz ruházattal nekiindulsz a téli tekerésnek és fél óra múlva úszol az izzadságodban, nem is egészséges és nem is komfortos. Saját bõrömön tapasztaltam egy 30ezres kabát nyújtottak komfortot. Bár nem a ruhatopic és nem a reklám helye de ajánlom az Adidas bringásruházatát. Tök egyszerû csak meg kell nézni mi van ráírva.
Climawarm: téli ruházat brutál szélálló de lélegzõ vizálló mindenálló
Climaproof: lélegzõ anyag de vékonyabb és vízálló azt hiszem
Climalite, Climacool: a futócuccok zöme ilyen lélegzõ de kevéssé szélálló nem vízálló.
ezek alapján össze lehet vásárolni egy komplett õszi téli ruhatárat egyszerûen nem kell tökölni a választásnál, hogy mit tudhat a ruha. Ráadásul össze vissza van fényvisszaverõ csíkokkal ragasztva még mellényt sem kell venni, csak pár kar és lábperecet, hátránya hogy nem olcsó, de csak egyszer kell megvenni.
On.
Mattz be ne dõlj az a bianchi sosincs 56cmes. Vigyél magaddal centimétert és méricskéld le. Én is 176 vagyok és egy 54es vázat használok. Ha a tulaj a 170cmével meg tudta ülni ráadásul ilyen stucnihosszal és beállítással akkor kalapot emelek elõtte. Én biztos nem venném meg magamnak jön az elsõ hosszabb tekerés 50-60vagy mégtöbb aztán a nap végére a derekad és a vállöved totál ki fog készülni rajta.
http://piacter.bikem...t=250102&cat=56Én ezt venném meg. Erre a vázra nyugodtan ráépíthetsz egy modern országútit is. Csodálom hogy még nem kelt el. Azt írja a srác a hirdetésben hogy Sora ehhez képest Tiagra van a képeken. Ezt kell tisztázni, hogy akkor mivel és ha Tiagra akkor hajrá. Az 50es sloopingos váz a Giantnál 54-55ös normál váznak felel meg.