ez roszabb hidd elNálam saját pénzbõl megy a dolog, hálistennek nem foglalkoztatja õket különösebben, inkább erre mint drogra...
azt a kis kendert megtemeli magának az ember az udvaron, erre a qrva bringára meg csak megy a rohadt sok pénz
ez roszabb hidd elNálam saját pénzbõl megy a dolog, hálistennek nem foglalkoztatja õket különösebben, inkább erre mint drogra...
Azert a kerdes inkabb az, hogy mibol veszed ezeket, hogy utolag tudjak meg, hogy X osszeget koltottel megint a bicora?
A 12 kilós acél szörnyetegemmel (pedig 52-es méret) még így is kussolhatokfeltolom a súlyhatárt fél kg-mal.
![]()
Nálam azon hidaltak le, hogy véletlenül azt találtam mondani, hogy kerékpárt 100 ezer alatt nem lehet kapni - pedig nem a Szüleim pénzén élek (igaz, az elõzõ hsz-om mutatja, nincs is ilyen gépemAzert a kerdes inkabb az, hogy mibol veszed ezeket, hogy utolag tudjak meg, hogy X osszeget koltottel megint a bicora?
Nekem sajnos észrevették a vázcserét, máig itt csengenek a fülemben a megjegyzések "Mintha más lett volna a felirat a vázon ugye fiam?!" és a "Mennyi volt?!" meg "Az egész? Mii csak a váááz? "
![]()
RAUH-Welt
B E G R I F F
mi ertelme ujrafuzni az olcso agyakat jo felnikkel, ha aztan jobb agyak is kellenek majd?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sajnálom a Giantot. De igazad van meg kell nézni, ha nem jó otthagyni. Képen pedig jól mutatott. Szerintem a pedálod a régi spd rendszerû lesz. Még lehet hozzá simán cipõt stoplit venni.
9,74kg az országútik világában kõnehéznek számít, 8,5-9 is még nehéz de már nem rossz.
A fékpofa nem kopott csak koszos, gondolom esõben is nyomtad és a vizes felni rányomta a pofára a szutykot.
A tél ellen meg: sárvédõ és gyakori bringamosás.
Stucni-nyeregcsõcsere: mert azokat tudod vinni magaddal a következõ vázra. Még az MTB tuning korszakomban vagy 15éve én is a nyereg-nyeregcsõ stucni kormány cserével kezdtem a tuningot, egyrészt mert egyszerûen cserélhetõ és a szülõknek nem tûnt fel![]()
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F