Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Pedig jó dolog a görgõzés. Olyanokat lehet otthon edzeni, hogy lefordulsz a bringáról. Akár végrehajthatsz 20km-s hegymenet szimulációt, vagy idõfutamot bármit. Csak fejben nagyon ott kell lenni. január februárban 700km-t görgõztem össze, ami nem valami sok, de az elsõ szabatéri tekerésnél csak úgy repültem az idõ is pikk-pakk eltelt másnap mintha mi sem történt volna nulla izomláz, sehol nem fájt semmi. Pedig egy alap Tacx görgõm van, milyen lehet egy kerékpáros szimulátor (rákötöd a tv-re aztán benyomsz egy DVD-t és máris akár egy bolyban tarthatod a tempót a Tour valamelyik szakaszán. Nagyon király lehet csakhát az ára..

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Én télen az egysebivel járok mindenhová (53-18, sárvédõs acélvázas bringa), edzésnek meg futópad+konditerem... a Görgõzésre sohasem sikerült még komolyan rávennem magam :D

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ha van rá lehetõség én is így csinálom. nem áztatom feleslegesen a nyári vasat.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
igen.
és a kategóriák a szerint voltak meghatározva, hogy hányas sebességi fokozatban lehet felmenni. de ez tényleg régi, mert ma már ugye ez kevésbé érdekes, mert szinte minden autó felmegy ott ahol autóknak van út. úgyhogy most már inkább csak ilyen hagyományos besorolás

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nekem nincs is télibringám. Ahhoz nem vagyok elég tökös, hogy a mínuszokban is kint nyomjam. :-) egyszer összeszedtem egy csúnya felfázást, 3hétig a gatyámba pisiltem utána, azóta nem megyek nulla fok alatt sehova. Meg a térdeim szél és hideg védettségét sem tudtam megoldani. Inkább görgõzök.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tudtommal eleg szabadon ertelmezett a mai kategoria besorolas. Relativ osztalyoznak.
Reges-regen hivatalosan kiadtak egy-egy hagorol, hogy milyen kategoriaju autoval lehet rajta atkelni.

Egyebkent biztos talalsz a neten egy listat, vagy leirast a rendszerrol, csak ne vedd keszpenznek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
bocs, de az elõzõt már nem tom szerkeszteni..
mi határozza meg ahogy egy emelkedõ milyen kategória besorolást kap?
(3,2,1,király)
le van ez valahol írva?
azt tudom hogy a hossz és az emelkedés számít..
kíváncsi lennék felénk milyen besorolást kapnának az emelkedõk...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
márc. 3. hetére lesz kész, szóval akkor..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Most mondjak, hogy megint hideg es ho jon holnaptol.
En egyebkent csak akkor megyek a nyari bicoval, ha szaraz az aszfalt. (kiveve versenyen)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én meg leszedem a sárvédõt és kész a "nyári" bringa.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én amint kész leszek vele. holnap? de persze ha retek idõ van akkor vissza a télire. ilyenkor érdemes cserélgetni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
kérdés. ki,mikor szokott átülni a téli bringáról? csak úgy kíváncsiságból kérdezem. én kb március 3. hetében szoktam átnyergelni. persze,ha xar az idõ akkor ez csúszik. azért szoktam így tennii,mert régebben az utolsó 7végén volt a szezonnyitó,és így még volt idõm megszokni a másik paripát.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
igen vlmi ilyesmi:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

mi a raklap fa**a az óbudai álmoskönyv?

Miért mondja azt az ember hogy valamikor "halvány lila gõze" sincs? van olyan dolog, amirõl van halvány lila gõze? az óbudai álmoskönyv is ilyesmi dolog, mint a halvány lila gõz.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

azért csak óvatosan azzal a gyorszár bikából való meghúzásával. ha túl szoros,akkor a csapágyat is összenyom6ja. ami az óbudai álmoskönyv szerint sem növeli a csapágy élettaramát. ipari,és kónuszos csapágyak is megbetegedhetnek tõle.

mi a raklap fa**a az óbudai álmoskönyv?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
azért csak óvatosan azzal a gyorszár bikából való meghúzásával. ha túl szoros,akkor a csapágyat is összenyom6ja. ami az óbudai álmoskönyv szerint sem növeli a csapágy élettaramát. ipari,és kónuszos csapágyak is megbetegedhetnek tõle.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
nemrég irogattunk itt,hogy mekkora stucni kellene az 1ik fórumozónak. több féle lehetõség is jelentkezett a méret meghatározásához. én meg kicsit utána jártam a dolgoknak. ha kicsit visszaolvasol,akkor látod,hogy belinkeltem néhány érdekes dolgot is. a kalkulátort ezekhez írtam. lehet,hogy indítok 1 új témát.az üggyel kapcsolatban,mert sztem hasznos lenne. sehol nem tagalalják,hogy mekkora cuccok is kellenek valójában. sok elbaszott ülõpozíciót,és egyebet láttam már kb 17 éves kerékpáros múltal.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Azért valami elõzményt idézhetnél, mert így elég furán hat a hozzászólásod, a "mûxik a méretkalkulátor" után.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
mibõl gondolod, hogy nem versenyzek? amúgy engem sem zavarna. és az hogy egy normálisan meghúzott gyorszár kilazuljon pont annyi az esélye mint hogy kettétörik a váz vagy a villa. kézzel alig bírom kinyitni, nemhogy magától kiessen. amúgy annak nagyon lötyögnie kellett ha ki tudott esni magától. ha ezt nem veszi észre, akkor nemhogy ne reszelje le hanem inkább válasszon más sportágat. tom h bunkóság amit írtam de ez van. amúgy ha nincs kinyitva a fékem, akkor ki se tudom venni. a régi acélvázakon sem volt semmi ilyesmi. hátsó keréken sincs. az ilyen tipikus amcsi precedens jogrendszer szülötte gyönyörûség. ahogy már elõttem is leírták.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
müxik a méretkalkulátor. lemértem,beírtam,és kiadta a méreteket. elég jónak tûnik.