Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
fájt:
k
és a lelkemnek is:
k
k
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
az fájhatott.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
jaja!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szetrobbant? dinamit volt rajta vagy mi?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
más:
ma 5 perc erejéig sikerült élveznem a szép új, könnyû, hájtek utimat a szép napsütésben..
aztán kiálltam a nyeregbõl és szétrobbant a láncom(amit nem találtam meg) és eltaknyoltam...szóval ennyit az új bringáról...

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az uj campa karok mar fajinak, nekem leginkabb a par evvel ezelotti szeriakkal volt bajom. ott felso fogasban amin tamaszkodsz az egy szogletes, kemegy muanyagdarab. a shimano jobban kezbe simul. az ujak [talan ezt hivjak most mar ergopowernak?] mar javultak ilyen teren, de most meg mar nyilvan nem fogok atallni. megszokni a felso valtokar pockot is idobe telne valoszinuleg. es igen, nagy kezem van :)

ja es off, de kisemberekre tervezett nem japan motor: Ducati Monster ;)

es a campanak is van kulon markaja, Fulcrum. de nem tudom hogy ez hogy befolyasolja a hasznalhatosagot. a sram-mal nekem az a problemam, hogy tokre nem logikus ez a double tap megoldas. es lattam olyan sokezer fontos par hetet hasznalt zsir uj allapotban levo, tehat nem serult Red-del szerelt bringat ami egesz egyszeruen nem akart megmaradni a fokozatokban. csorgott zorgott akarhogy allitottad. kiabrandito latvany volt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
ez,amirõl itt irogatunk,hogy melyik fékváltókar a kényelmesebb,ez inkább már a nyereg témakörét súrolja. ahogy az alfelünk sem 1forma,úgy a kezünk sem. nagyban összefügg a kormány alakjától,méretétõl,hogy mennyire jó tapizni a mûszert. leírnám a saját tapasztalatomat: kezdetben vala nékem shimano fékváltólarom,3ttt kormánnyal. az oldalprofilja kicsit magas 155mm,és van benne,az alsó ívben 1 + egyenesítés. ez ebben a felállásban kényelmes volt minden fogásban. alulról is tudtam váltani,bár csak max 2t,mert kicsi a praclim. a shimano fékváltókarom meghibásodott,és campát szereltem ugyanerre a kormányra,és mindjárt más lett a gyerek fekvése. a fölsõ fogásokban minden okés volt,de alul már nagyon gáz lett. magasra került az elefántfül,és az alsó fogás rendkívül kényelmetlen lett. az egyenesítés majdnem függõleges lett. ezután vettem 1 itm kormányt,aminek 140mm az oldalmagassága,és kevésbé egyenesített az alja,és ezzel megoldódott a problémám. mind a 2 kormányt szeretem,csak nem mind1 milyen mûszerhez használjuk. röviden ennyi. remélem érthetõ volt amit írtam.

más.... javul az idõjárás! nemrég néztem az elõrejelzéseket,és a 7végére közel 20 fokot írnak. végre itt lehet a szép idõ. elõre is megköszönöm a Sándoroknak,Józsefeknek,Benedekeknek,ha így lesz. a békás kupa indulóinak jó szelet kívánok,és talán már a rövidnacit is be lehet majd vállalni.

Ndee

Ndee

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Ezt abszolút megértem és elfogadom.
A Sram meg nekem sem túl szimpatikus, igazi kockázati tõke vállalkozás, ja és az agresszív felvásárlásai sem túl szimpatikusak.
A campagnolonak tudtommal nincs más márkája, bár a Shimano a PRO márkával nyomul vázalkatrészekben és ülésekben is...
Igen a SH régebbi (1921) mint a Campa (1948) és alapvetõen csak 1970 óta gyárt horgász cuccokat (1988 óta európában is), de az országúti szetteket csak 1973 óta gyárt (a Dura Ace volt az elsõ)...

Akit érdkel: Company History
"...és mondá az úr: Aki horgászorsót gyárt, ne próbálkozzon mással..." :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Campával kapcsolatban én az alsófogásban, hátsóváltóval végzett nehezebbre váltásra gondoltam. Ott az azért nagyon nem az igazi...

3T Ergosum/Ergonova -val elkepesztoen jol kezreesik...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én csak azért nem váltanék Shimanoról Campára, mert ehhez vannak szerszámaim, ismereteim. Mindkét márkának vannak tetszetõs megoldásai, igazából számomra mindkettõ egyformán szimpatikus. A Sram rajongóktól, tulajdonosoktól elnézést kérek, de nekem egy kicsit 'bazárinak' tûnik.

Ndee

Ndee

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Tehát most sem tettek kivételt.

Feltöltött kép

Na menj Te píííííííííííííííííííííííí :D
Én pl a VFR400-ra, az összes robogójukra és még sorolhatnám mikre gondoltam.
Motorban csak európában tudnak normális méretûeket csinálni. (pl. az én Deauville-em spanyol országban készül, na az normális méretû)

Ja és eddig én is simán elértem a kissebre váltó kart... Kíváncsi leszek az új vason milyen lesz.
De szerintem minden megszokás kérdése, ha ráállsz akkor azt isteníted.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
OFF
csak egy pofont adna.....:)
ON

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én SH-t sose használtam még, de érdekes amit írtok, hogy a kiskezûeknek kényelmetlenebb, mert a japcsik híresek arról, hogy mindent magukra szabnak (lásd mocik) õk pedig nem a colosságukról híresek.
De nekem semmi gondom a Campa "idétlen" felfelé váltójával, mert emelkedõn pont kézre esik felsõ fogásban, csak egy pöci és már marad is a pedál fordulat. :)

Tehát most sem tettek kivételt.

Feltöltött kép

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Dani majd ha ütközünk kipróbálhatod a japánt is...én meg a campát..;)

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Campával kapcsolatban én az alsófogásban, hátsóváltóval végzett nehezebbre váltásra gondoltam. Ott az azért nagyon nem az igazi...

Nekem nincs vele semmi bajom, igaz Sh.-t még nem használtam.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Ndee

Ndee

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Én SH-t sose használtam még, de érdekes amit írtok, hogy a kiskezûeknek kényelmetlenebb, mert a japcsik híresek arról, hogy mindent magukra szabnak (lásd mocik) õk pedig nem a colosságukról híresek.
De nekem semmi gondom a Campa "idétlen" felfelé váltójával, mert emelkedõn pont kézre esik felsõ fogásban, csak egy pöci és már marad is a pedál fordulat. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat rendes bongeszovel. :)

Alternativ megoldas, hogy kilesed a kep URL-et (jobbklibb/tulajdonsagok) es azt megnyitod direktben.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem tudom, nálam most minden kép kb. 1cm×1,5cm nagyságban jelenik meg. Hogy lehet rendes méretben megnézni?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
milyen fehér Greipel lába