Kösz a linket. Nagyvonalakban erról beszél, hogy trekkinggel sokat tekert a környékükön Thüringiában, ezen felbuzdulva vett egy bringát. Egyenlõre nem akar rá patentpedált, meg általában ecseteli az országúti szettek szokatlan dolgait (váltás fékkar ilyesmik..) de mivel hogy a Shimano legjobb szettjét választotta, úgy gondolja biztos ez a jó..

A koskormány is fura elsõre.
Sajnos ez a magyar valóság. Ha megengedtek egy kis nosztalgiát: én is hosszas könyörgés után kaptam meg életem elsõ országútiját egy MAli Oria tt09est full 300Exage szettel. De örültem neki, azt gondoltam, enyém a világ legjobb bringája, azelõtt nem volt csak egy régi MTB-m amit elloptak (utólag szerencsére) aztán összetörtem az elsõkerekét, nagy véráldozatok árán sikerült egy 600as elsõagyat összespórolnom bele 6400forintért, újabb 3-4év megfeszített spórolás eredménye lett a teljes 600as szett (fékváltókar nélkül) akkoriban nagyon klassz bringa volt. Aztán összetörtem a vázat meg a fél biciklit, onnantól fércmegoldásaim voltak egy Merida vázon a régi õsöreg 8as 600as szett 9es alkatrészekkel kombinálva, béna kerekeken. Majdnem 15év bringázás után lett meg az elsõ valóban komoly modern vázra épült bringám a Red szettel, amit most is nyúzok és fogok is még jópár évig.