Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az elmúlt oldalakon beszéltük a kompatibilitási problémákat, a napokban láttam egy Sram Rival fékváltókaros, a többi cucc Ultegra volt rajta Giant-ot. Olyan lehet ez mint Shimano meg a Campa, össze lehet lõni õket, mûködik is de nem biztos hogy a végeredmény 100% lesz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kerekparra szvsz messze nem Polar a legjobb kutyu.
Mar ranezesre lehuztam a listamrol oket, foleg a kijelzo miatt. Cross sportra (triatlon) viszont no contest...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

VISZONT!
Mit hallotatok tapasztaltaok, gondoltok errõl a computerrõl???

Blackburn / 2010 / Cyclometers

Tényleg érdekel a véleményetek, sok pénzt már nem tudok rászánni, de fontos a pulzus mérés és a pedál fordulat is. No meg az emelkedõkre is kíváncsi lennék, bár ez csak az egérmozi mániám. Vagy vegyek egy computert + egy pulzusmérõt?

Helló! Ha megjön, majd dobok fel képeket, ha érdekel Titeket!

Én nemtudom hogy ez mennyibe kerül, de -szerintem- ha pulzusmérés, akkor Polar. Nekem CS200-am van, és tökéletes. egyszerûen csak mûködik. tud mindent, amit kell neki, és vízálló...stb. Annyi bajom van vele, hogy nem tudom feltölteni az adatokat a gépemre, mert miután megvettem, rá fél évre Mac-re váltottam, és ahhoz még nincs a sima uploader program.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
kösz, így világos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

üdv. az alábbi szöveget a magazinban lévõ versenykiírásból vettem, és ezt nem értem, már azt igen hogy áttételmegkötés, csak azt nem hogy mi ez a méter dolog, valaki el tudná magyarázni egyszerûen? nem akarok én versenyezni, csak ezen töprengek, és nem vágom.
"ÁTTÉTELMEGKÖTÉSEK:
Serdülõk (U-17) 7,01 méter,
Ifi fiúk (U-19) 7,93 méter.
Open: 8 méter. Ebben a kategóriában is le kell kötni az áttételeket, mivel a hasonló áttétel-kötöttségû ifjúságiakkal
versenyeznek, és ne az áttétel különbsége, hanem a teljesítmény legyen a meghatározó. Természetesen
nem várjuk el, hogy minden open induló szerezzen be 14-es fogszámú fogaskeréksort, itt a lekötést engedélyezzük,
vagy a váltó állítócsavarja által, vagy a bowden feszítésével, vagy a kisebb fogasok leragasztásával,
stb. Aki ennek a feltételnek nem tesz eleget, eredménye nem lesz érvényes."

A hajtókar egy fordulata alatt ennyit tesz meg a hátsókerék.

A sebesség mindent megold.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
üdv. az alábbi szöveget a magazinban lévõ versenykiírásból vettem, és ezt nem értem, már azt igen hogy áttételmegkötés, csak azt nem hogy mi ez a méter dolog, valaki el tudná magyarázni egyszerûen? nem akarok én versenyezni, csak ezen töprengek, és nem vágom.
"ÁTTÉTELMEGKÖTÉSEK:
Serdülõk (U-17) 7,01 méter,
Ifi fiúk (U-19) 7,93 méter.
Open: 8 méter. Ebben a kategóriában is le kell kötni az áttételeket, mivel a hasonló áttétel-kötöttségû ifjúságiakkal
versenyeznek, és ne az áttétel különbsége, hanem a teljesítmény legyen a meghatározó. Természetesen
nem várjuk el, hogy minden open induló szerezzen be 14-es fogszámú fogaskeréksort, itt a lekötést engedélyezzük,
vagy a váltó állítócsavarja által, vagy a bowden feszítésével, vagy a kisebb fogasok leragasztásával,
stb. Aki ennek a feltételnek nem tesz eleget, eredménye nem lesz érvényes."

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha at lehet tolteni PC-re, akkor jo.
Szerintem ne vegyel kulon uccot, ha teheted.

Ndee

Ndee

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Hi!

Yesssss!!!!!!!!!! Ma hívtak a Gebüder-Weisstõl, hoogy otthon voltam-e mert egy csomagot akartak kézbesíteni Olaszországból, persze otthon voltam, csak õk a pöcsök, de elmagyaráztam hol lakom, úgyhogy holnap jön a VAS!!!! Gyorsan meg is vettem a Wellgo pedált, sima Look kompatibilis pedál teljesen szimpatikus, nagyjából ugyanez KÉO ban 70%-kal drágább.

VISZONT!
Mit hallotatok tapasztaltaok, gondoltok errõl a computerrõl???

Blackburn / 2010 / Cyclometers

Tényleg érdekel a véleményetek, sok pénzt már nem tudok rászánni, de fontos a pulzus mérés és a pedál fordulat is. No meg az emelkedõkre is kíváncsi lennék, bár ez csak az egérmozi mániám. Vagy vegyek egy computert + egy pulzusmérõt?

Helló! Ha megjön, majd dobok fel képeket, ha érdekel Titeket!
"...és mondá az úr: Aki horgászorsót gyárt, ne próbálkozzon mással..." :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
jól látod a helyzetet. ha összekevered a típusokat,akkor nem lesz jó a váltás. a campánál a hátsó soron is van hasonló betûs kódolás. nekem van 2 sorom is,de ha összevariálom õket,akkor tényleg nem vált megfelelõen.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Nem tudjátok, hogy ilyen lánctányér beszerezhetõ-e még Magyarországon valahol?

http://farm4.static....c59f494.jpg?v=0

és ha van is, gondolom nem lesz olcsó...

most hogy így szóba került, miben más az A-típus és a B-típus?
azt látom hogy más az egymáshoz passzoló fogkiosztás, de még valamiben?
máshol vannak a váltáskönnyítõ csapok, meg bemarások?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Vagy esetleg itt: F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Biztos.
Kinezed hany fogas kell, es barmelyik Shimanoval foglalkozo kiskereskedo utanajar. 3-4 het minimum, mert eleg nagy eselyt latok arra, hogy idehaza nem lesz keszleten. :)
Ha 7700-es akkor:
http://techdocs.shim...69830611772.pdf
vagy 7800-as?
http://techdocs.shim...69830608870.pdf

Nekem 27mm-es elsofek rogzitoanya kellett, azt is 3 hetre igertek.

MagicOZ

MagicOZ

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jobbulast!

En is a vadi uj bicommal estem majd 10 ev utan eloszor. Ossz 150km volt benne, 4x mentem vele elotte.
Amikor eszheztertem, hogy elestem, az elso az volt, hogy neztem a bicot mi baja lett. Szerencsere "csak" a fekkar serult. Most visszatekintve mar nem banom, igy legalabb mar nem kell annyira vigyazni ra. Addig meg ha megalltam sem tudtam hova tamasztani, mert megkarcolodik. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
exhibiciklista..:)

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Andris te valami exhibicionista vagy, hogy minden sérülésedet dokumentálod itt nekünk a bikemagon :) :) Rossz így lezúzni az alkatrészeket, nemrég én is estem egy lazát egy keresztezõdésben vesztett is a bringám 20ezer forintot az értékébõl azon pillanatban :(

Szerintem a fórumon én vagyok az egyetlen Sram rajongó. :( vagy legalábbis a hozzászólók között. Holnap én is megyek tekerni alig várom.

Nem csak te vagy. Én ilyen wannabe sram rajongó vagyok, mert ha vennék, akkor már RED-et, de arra meg nincs pénzem :D Így marad a 7800-as Dura Ace sram rival fékekkel.
És azokról a fékekrõl csak jót tudok mondani! Nagyonjó fékhatás, Dura Ace súly alatt, féláron!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Andris te valami exhibicionista vagy, hogy minden sérülésedet dokumentálod itt nekünk a bikemagon :) :) Rossz így lezúzni az alkatrészeket, nemrég én is estem egy lazát egy keresztezõdésben vesztett is a bringám 20ezer forintot az értékébõl azon pillanatban :(

Szerintem a fórumon én vagyok az egyetlen Sram rajongó. :( vagy legalábbis a hozzászólók között. Holnap én is megyek tekerni alig várom.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ja, sajna benne van..
a párom is azt mondta hogy örüljek hogy megúsztam pár szakadt ruhával, meg horzsolásokkal...
a kedvem nem tudja elvenni semmi!! :)
csak szomorú vagyok hogy 4 hónap után végre egyben van és most egy ilyen hülyeség miatt nem tudom használni..
a térdem sem a legjobb...nagy lesz rajta a var, és szerintem húzodni fog..
ami persze nem jelenti azt hogy nem megyek tekerni a hétvégén..:)

Flickr

MagicOZ

MagicOZ

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

fájt:
k
és a lelkemnek is:
k
k

Sajna bennevan, de a kedved ne vegye el! Az én jobbos ultegra karom is ugyan így néz ki :D
Na meg a vállamon a 15centis vágásnyom.
Fel a fejjel!

Egyébként nekem csak a fékváltókarról ment le a plazúr a többi alkatrész érthetetlen módon nem ért aszfaltot.
Leszámítva a használhatatlanra tört elsõ kereket.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
xar így kezdeni a szezont. én megúsztam annyival,hogy picit szorosabbra húztam a kormánycsapágyat. kicsit nehezen moccant a kormány,de nem volt borulás. utoljára 11 éve estem bringával. akkor nyílt törés,és a sportállás vége lett az eredmény.