Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2010. April 07. - 21:03
Posted 2010. April 07. - 19:07
Sziasztok!
Hol tudok venni olyan 6-os kazettát, aminek a legkissebb fogaskerek menetes?
Köszi: matej
sztem sehol. a shimano,és a suntour csinált ilyen kazettákat régen. a suntour ezen alkatrészei kihaltak,a shimano-nak meg az UG sorai voltak ilyenek. az UG kb 20 éve ment a levesbe.
Posted 2010. April 07. - 17:51
Hol tudok venni olyan 6-os kazettát, aminek a legkissebb fogaskerek menetes?
Köszi: matej
Posted 2010. April 07. - 09:45

Posted 2010. April 07. - 08:43
Posted 2010. April 07. - 06:29
Posted 2010. April 07. - 02:33
Posted 2010. April 07. - 00:24
az allergiám miatt én Ginko tablettát szedek (FLP), és szerintem az is használ..
amúgy bringázás közben powerade-t, és ásványvízzel hígitott narancslét iszok, a narancslé tart életben...
még életemben nem ettem edzésen semmilyen gélt, pedig kipróbálnék valamit, mert "már unom a banánt"...
egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
A ginko biloba tablettáért azért sokat ne fizess. Pont egy ilyen nemzetközi gyártó/forgalmazó cégnél voltam amikor éppen piaci bevezetés elõtt állt egy ilyen étrend kiegészítõ. Azonban a magyar gyógyszer törvények ezesetben nagyon szigorúak és az eredetileg alkalmazott ginkó hatóanyag mennyiségének a töredékét engedélyezték az itthon forgalomba hozott termékben (az étrendkiegészítõk nagyon kevés hatóanyagot tartalmazhatnak). És ezzel a csökkentett adaggal a klinikai tesztek nem tudták kimutatni a vérkeringésre gyakorolt jótékony hatását, így emiatt majdnem el kellett halasztani a bevezetést (marketing etikai okokból).
Az egyik sport étrend kiegészítõ márkánál (elég neves, akkor vette át a cég a forgalmazási és gyártási jogot) állítólag az engedélyeztetési eljárás során nem tudtak két egyforma színû port bemutatni...... A mindenféle amerikai elnevezésû cégeknek meg akkoriban kicsit utánatúrtam hivatalból, és az állítólag amerikai székhelyû cégeket magyarországi gyártással találtam, kamu amerikai címekkel, vagy ottani ugyanolyan nevû céggel, de más termékprofillal és székhellyel, stb.
Szóval vannak jó és hasznos termékek, de érdemes jól megnézni mit vesztek és milyen hatást vártok tõle.
Posted 2010. April 06. - 23:25
Azért egy kicsit nagyobb fenntartással kezeld a dolgokat. Egy fórumon (és ezzel nem szeretném robko66-ot megbántani) akárki mond valamit, azért azt ne vedd kézpénznek.
Közben utánakérdeztem mindkét konditermes edzõnél akit ismerek(annak a teremnek az edzõi ahová edzeni jártam télen) és õk is azt mondták hogy bringázásnál és futásnál ez a 'cucc' a kívánt hatást fejti ki, hogy milyen mértékben, az egyénfüggõ.
Egy -szintén nem robko66 megbántása- "sehonnai bitang ember" véleményére nem alapozok. Ahhoz már legalább 3 sehonnai bitang ember véleménye kell
Posted 2010. April 06. - 22:53
akkor szerintem ezt a 12hetes kúrát el is kezdem lassan...
fehérjemennyiség általában megvan, turmix és csirkemell formájában, vitaminom most éppen nincs, de be fogok szerezni valamit
Azért egy kicsit nagyobb fenntartással kezeld a dolgokat. Egy fórumon (és ezzel nem szeretném robko66-ot megbántani) akárki mond valamit, azért azt ne vedd kézpénznek.
Posted 2010. April 06. - 21:51
Posted 2010. April 06. - 21:45
Posted 2010. April 06. - 21:45
én az ethicsportos cuccokat nem bírom.egyszer versenyen sikerült tõle szineset ásítanom.többek szerint akkor ebben én voltam a hibás,mert több pro tour csapat is ezt használja minden gond nélkül..egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
Posted 2010. April 06. - 21:39
..l
akkor szerintem ezt a 12hetes kúrát el is kezdem lassan...
fehérjemennyiség általában megvan, turmix és csirkemell formájában, vitaminom most éppen nincs, de be fogok szerezni valamit
Posted 2010. April 06. - 21:38
amúgy bringázás közben powerade-t, és ásványvízzel hígitott narancslét iszok, a narancslé tart életben...
még életemben nem ettem edzésen semmilyen gélt, pedig kipróbálnék valamit, mert "már unom a banánt"...
egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
Flickr
Posted 2010. April 06. - 21:36
mivel olyan vagyok hogy mindenek utána olvasok ami érdekel ezért a testépítésnél is sok információt szereztem.. és tisztában vagyok az alapvetõ dolgokkal (kaja, tápkieg( táplálékkiegészítõ
nah mindegy ez csak rizsa de az a lényeg hogy én azt a fél évet ugy csináltam hogy nem ettem "szemetet" hanem normális kajákat
-csirkemell, -rizs , -krumpli - pulyka, más szárnyas hús...(persze voltak kivétel napok de szinte mindennap ettem ezek közül..
-nem ettem csokit, csipszet, kenyeret (ha ettem is akkor is teljeskiörlésüt) és így tovább...
-és emelet mindennap fehérje, tömegnövelõ,ha volt rá keret g-bomb -stb...
és persze heti 5 edzés mindennap más izomcsoportra..és volt siker ezzel az életmóddal amit persze mit nemondjak nemvolt olcsó de hát le kelet mondanom dolgokról ezért..
Posted 2010. April 06. - 20:57
Posted 2010. April 06. - 20:51
Posted 2010. April 06. - 20:05
A kávé-sem mûködik mégis doppinglista termék...
Pontosabban a koffein és csak nagyon durva szint felett.

Sign In
Create Account

Back to top