Nagyon szep eredmeny, grat!! Ez egy tok sik palya, jol gondolom? A 37 km/h tenyleg nem sok, nem voltak a hazai "profi" csapatok, vagy mi? Vagy nagy szel volt? Vagy a hosszu lassu rajt huzta le az atlagot?
Undorito, vagy sem, valahol ez megy a profiknal is. Ha egyben marad a mezony, minek kellene 50-nel menni? Mezonynek gyorsan csak azert kell menni, hogy ne legyen sikeres szokes. (hogy ne tudjanak megszokni, illetve ha mar megszoktek, hogy visszahozzak oket)
Mondom ezt ugy, hogy ha nagyon belassulunk akkor en is mindig eloremegyek, es ha rendesen forgunk, nem amerikazok. (Bar a rendes forgas nagyon ritka, vegulis amator verseny
)
Persze en nem kockaztatok semmit, mivel sosem az elmezonyben nyomulok. pl. Dabason 36-os atlaggal 20 percet kaptam a gyoztestol.
Jólvan, hát dabason énis 18percet kaptam az elsõtõl....
Itt tök sík pálya, ksi-bvsc nem volt, szél az volt, meg hosszú lassúrajt is....
Amúgy engem nem az zavart hogy lassan mentünk hanem hogy nem vette ki a részét a dologból, a végén pedig szépen kipihenten "állva hagyott" (az a 3mp...). De végülis igaza van, Õ csinálta jól, mert Õ nyert és nem Én.
btw: milyen bringád van? lehet hogy hajtottunk együtt dabason...
szerk.: mjani: jah, csak ha az én seggembe jönnek bele, és löknek fel, akkor az nempálya