Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
igen müxik,DE nem lesz poziciónált,mert a váltókar nem tud csak 6 fokozatot. van a jobb karon egy tekerõ. azt kell elfordítani,és így már csak frikciós lesz. viszont így bármilyen h.váltó megteszi.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
agyam van a sorhoz csak nem került fel a fotóra mert még nem volt kifûzve
igazából a komplett szett megy fel egy barátom atalájára, csak gondoltam amég én nem ruházok be saját szettre ezzel összerakom.

tehát kell egy 8as sor lánccal és így már mûködõképes ?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
ehhez a 6-os sorhoz már sztem agyat sem fogsz találni. a shimano hajtókarra nem fogod tudni átrakni a campa lánctányérokat,mert nem 1ezik a furatkörük. a shimano 130mm,a campa 135mm. nem tudom milyen a középrészed. a shimano,és a campa ebben sem kompatibilis. más a kúpossága. nem érdemes felcserélni,mert csak tönkrevágod a karokat. a gyári kerékre 8-as,9-es,10-es sort tudsz feltenni. a 600-as lánctányérjai csak a 8-as láncal lesznek mûködõképesek.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
most nagyhirtelen ennyi fotó van róla Picasa Webalbumok - M - Ci

van mellé elfekvõben egy ilyen is.

tehát ha a gyári kerekeket akarom használni ezzel a rendszerrel az lehetetlen?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
sajna ebbõl nem tudsz 10-es rendszert összehozni. ebbõl max 8-ast tudsz csinálni,úgy h nem lesz pozicionált a váltás. ha 6-os a váltókar,akkor csak annyit tudsz csinálni,hogy kiveszed sis-ból a kart,és frikciós lesz. h. váltóból mind1 mit veszel,ha nem lesz pozicionált. a 10-est azért nem tudod használni,mert a lánctányéron vastagabbak a fogak,mint amit a 10-es lánc elbír. a 6-os sort vlszínû nem fogod tudni feltenni a gyári kerékre. fotózd le légyszi a cuccokat,és tedd fel vlhová. úgy lehet,hogy többet lehet mondani róla.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
nna kéne némi segítség

adott a ciöcc váz egy olaszmenetes középcsapágy és egy tricolor 600as kormánycsapágy

ehhez kaptam egy tricolor szettet fékeket fékkart hajtókart elsõ váltót váltókarokat hátsó fogassort két agyat gyárilag a szett 2x6 os a hajtómû 52-42es

hátsó váltóm nincs de van a korábban belinkelt ultegra wh-r600as kerékszettem

gondoltam veszek egy váltót hátulra éés megbróbálom összeszerkeszteni

kérdés: milyen váltó kell nekem, 2x10es rendszert össze lehet így hozni?

jövõbeni terveim szerint egy veloce szett megy a vázra de amég nincs meg a pénz addig meg szeretném így is használni

köszi a segítséget

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
ma cegléden a vasútállomásom mit láttam?egy félalkoholista zsíros, õsz hajú +60as koma tolt egy bicajt. felfordított koskormány a kényelem miatt (persze a fékkarok ugyanúgy hagyva, elég tré), leamortizált hatalmas méretû rugós férfinyereg (még jó hogy svájcisapka nem volt ráhúzva) és egy olyan rozsdás csomagtartó, amin simán elfér egy szénabála keresztben.azt hittem valami "alpina" félverseny vagy ilyesmi.a stucni tûnt fel, hogy vmi komolyabb darab lehet. egy dancelli volt, valami nevesített csõszettel, és teljes sh. 600 ax szettel, azzal a gyönyörû deltafékszerûséggel.sírni tudtam volna, egyrészt, hogy ilyen sorsa jutott szegény, másrészt, hogy nem volt nálam tízropi, amiért sztem ott helyben meg tudtam volna venni.összefutok :(

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
így már baba!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
52/34-et bírná az elsõ váltó?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
levolt maszkolva most átdörzsöltem egy kicsit rézkefével és jött is felfelé szépen a menetbõl
Picasa Webalbumok - M - Ci

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

(: gondolom egy menetvágás megteszi

elméletileg igen, de gyakorlatilag sokat fog vele szívni ha nincs szerencséje. egyszerûbb lett volna lemaszkolni a menetes részt

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ez is bõven elég
Menettisztító

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat gondolom csak atteker majd rajta egy menetvagot a beszereles elott. Mai kupakos kozepcsapagy eseten meg a homlokmarast is meg kell csinalni.
Jol fest egyebkent tenyleg.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
(: gondolom egy menetvágás megteszi

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sok sikert a középcsapágy betekeréséhez a jövõbeni tulajnak:) amúgy nagy szép:)

kész
eladó

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
kész
eladó

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
36 kullos Campa felni, 2mm-s massziv DT kullok, en meg mar 70kg alatt vagyok vegre. De majd figyelek, persze, nagyon nem szeretnek balesetet muszaki ok miatt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Gyereküléssel óvatosan. Én tavaly nyáron az unokahúgomat cipeltem országútin gyereküléssel, a hátsó kerekem hetek alatt leamortizálódott.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tegnap nalam is kormanyvaltas volt. :)
A teli "csotany" megkapta a levetett Zero100-at. Hihetetlen kulonbseget hozott ergonomiaban az elmult 20 ev. Egyuttal persze kicsit papasabb lett a pozicio is, de az egyebkent is esedekes volt. A heten meg kap a bico egy gyerekulest is. :)
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hegyek Poklarol utoljara az EKKE kezd? lap -n, a Kinok Kinja kiirasa alatt egy rovid hirben olvastam, hogy lesz, de semmi konkretum a 3000+ szintkulonbsegen kivul.
Nekem jo edzes lenne a Maratona elott, de attol tartok, ha most meg nem tudni rola semmi konkretat, addig mar nemigen kerul ra sor.