Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Palyakormany szerintem borzaszto valasztas egy orszagutira fekkarokkal, stb.
Az hogy van ilyen, hat igen, ahogy van felforditott koskormany is.

Raadasul ez a Deda szeltol szelig max 42-es, vagyis kozeptol kozepig 40, ez nagyon keskeny es tudtommal nincs szelesebb belole!
Az, hogy brutal magas az ejtese es hosszu a kinyulasa az csak a hab a tortan.
Ha nem a kenyelem a legfontosabb, akkor valami klasszikus formajut keress. ( pl. Newton shallow, ha mar Deda )

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
hmm
rendben
akkor eltelik még jópárnap stucni-kormánynézelõdéssel (:
köszi

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
pipával szép lenne az a kormány. meg bármilyen kormány.
de igaz amit bloke mond. pályakormány leginkább féktelen fixhez ideális, de sala is lecserélte egy idõ után (úgy emlékszem) mert kényelmetlen volt neki.
meg a kialakítása is direkt olyan, hogy az alsó fogáshoz ne legyen semmi útban, ezért a felsül nincs egyenes rész amire kényelmesen rá lehetne fogni

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

Ez esetben, akkor amit stp1 mondott. Viszont a pályakormányt (milyen meglepõ) pályakerékpárhoz szánják, fékkar nélkül. Lehet, hogy nem fogsz rajta kényelmes fogást találni, ha ott akarod fogni.

akkor kénytelen leszek hajtani egyet magamnak. a pályakormány íve nagyon tettszik... a kényelmet nem tudom csak hogy láttam már ilyet outin is

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

ha A-headet akarsz kell egy ilyen átalakító hozzá.
de egy olyan bringára szerintem bûn A-heades stucnit rakni :) pipával sokkal szebb lenne.

és pipával a pályakormány?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

azért nem hetek óta! ((:
de megszültem hogy nem adom el, mert a restaurálás alatt nagyon hozzámnõtt.. és még akkor is ha nagy lesz meg akarom építeni:D mostmár õ a keresztem vagy mi :D

Ez esetben, akkor amit stp1 mondott. Viszont a pályakormányt (milyen meglepõ) pályakerékpárhoz szánják, fékkar nélkül. Lehet, hogy nem fogsz rajta kényelmes fogást találni, ha ott akarod fogni.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

Picasa - Ciöcc

(bocsánat ha netán mégse :D de úgy értettem ez a kérdéses váz hetek óta)

azért nem hetek óta! ((:
de megszültem hogy nem adom el, mert a restaurálás alatt nagyon hozzámnõtt.. és még akkor is ha nagy lesz meg akarom építeni:D mostmár õ a keresztem vagy mi :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Milyen bringához lenne?

Picasa - Ciöcc

(bocsánat ha netán mégse :D de úgy értettem ez a kérdéses váz hetek óta)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

lehet hogy láma kérdés de eljutottam a kormány kérdésig.
ami tettszene az egy ilyen pályakormány és azt nem sikerült eldöntenem hogy sima "pipa" stucni legyen vagy ilyen ahead-os aztánmeg nem is vagyok jártas benne hogy hogyan tudnám összerakni ahead stucnival, gondolom kell átalakító vagy ilyesmi.. ötlet javaslat?

Milyen bringához lenne?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ha A-headet akarsz kell egy ilyen átalakító hozzá.
de egy olyan bringára szerintem bûn A-heades stucnit rakni :) pipával sokkal szebb lenne.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

ilyet,ha talász akkor az jó lehet: http://cgi.ebay.com/...em=270580687399 1ébként jó lehet bármelyik 8-as shimano váltó

ezt figyuzd! CLASSIC SHIMANO ULTEGRA 600 8SP REAR DERAILLEUR RD-640 - eBay (item 270580687399 end time May-24-10 19:50:19 PDT) csak 5 dolcsi :)

sajna kint elég drágák. de tegnap sikerült szereznem egyet olcsóért, igaz nem 6 hanem 7 sebességes.. ezt tudom 6hoz pozicionálni vagy egyszerûbb ha szerzek hozzá váltókart meg fogassort?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
lehet hogy láma kérdés de eljutottam a kormány kérdésig.
ami tettszene az egy ilyen pályakormány és azt nem sikerült eldöntenem hogy sima "pipa" stucni legyen vagy ilyen ahead-os aztánmeg nem is vagyok jártas benne hogy hogyan tudnám összerakni ahead stucnival, gondolom kell átalakító vagy ilyesmi.. ötlet javaslat?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani01, Az alapdizajn az Elastic template, az lett modositva, lenyegeben szelesebbre lett huzva a feher resz a kozepen.
A feliratok nem szponzorok, termeszetesen. De mindegyik olyan, hogy szeretem, es batran ajanlom. Igazabol nekem jobban tetszik az, hogy en valasztom meg, mi van a mezemen, mintha fizetnenek azert, hogy ez meg az legyen rajta. Hagytam en mar eluszni szamomra nem vallalhato nagy osszegu szponzoraciot is.
bloke, A kormany Easton EC90 SLX3

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
szép ez a Look. végre vki nem megy méretekkel kisebb vázzal: szerintem elég hülyén néz ki egy bringa 5-6 cm villanyak távtartóval és 40 cm nyeregcsõvel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A mezrol csinaltam egyet most.

Azt megkérdezhetem, hogy miért vannak szponzor feliratok az egyedi mezeden?
Nagyon hasonló a mi mezünkhöz a mezed dizájnja.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
ave, tényleg pofás a mez, a bringád meg egyszerûen hibátlan. A kormány FSA?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

sajna nincs.

ok, azért köszi

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
sajna nincs.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A mezrol csinaltam egyet most.
Feltöltött kép
A bicorol viszont tovabbra sincs rendes kepem. Itt a Kinok Kinja utan mosas elott. Szerencsere mondjuk nem latszik nagyon igy foton.
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

donciccio

tudom, hogy ez nem a kerekes topic, de ha már felmerültek a shmiano agyak...

Neked, mint szerelõnek nincs véletlen eladó használt, de mûködõképes, montis agyra való 7-es kazettád? A régi lx agyamon behalt, így a régi acera agyról lett átmûtve rá, csak most akkor meg az a kerék használhatatlan.

sajna nincs.