Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani01, Az alapdizajn az Elastic template, az lett modositva, lenyegeben szelesebbre lett huzva a feher resz a kozepen.
A feliratok nem szponzorok, termeszetesen. De mindegyik olyan, hogy szeretem, es batran ajanlom. Igazabol nekem jobban tetszik az, hogy en valasztom meg, mi van a mezemen, mintha fizetnenek azert, hogy ez meg az legyen rajta. Hagytam en mar eluszni szamomra nem vallalhato nagy osszegu szponzoraciot is.
bloke, A kormany Easton EC90 SLX3

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
szép ez a Look. végre vki nem megy méretekkel kisebb vázzal: szerintem elég hülyén néz ki egy bringa 5-6 cm villanyak távtartóval és 40 cm nyeregcsõvel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A mezrol csinaltam egyet most.

Azt megkérdezhetem, hogy miért vannak szponzor feliratok az egyedi mezeden?
Nagyon hasonló a mi mezünkhöz a mezed dizájnja.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
ave, tényleg pofás a mez, a bringád meg egyszerûen hibátlan. A kormány FSA?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

sajna nincs.

ok, azért köszi

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
sajna nincs.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A mezrol csinaltam egyet most.
Feltöltött kép
A bicorol viszont tovabbra sincs rendes kepem. Itt a Kinok Kinja utan mosas elott. Szerencsere mondjuk nem latszik nagyon igy foton.
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts

donciccio

tudom, hogy ez nem a kerekes topic, de ha már felmerültek a shmiano agyak...

Neked, mint szerelõnek nincs véletlen eladó használt, de mûködõképes, montis agyra való 7-es kazettád? A régi lx agyamon behalt, így a régi acera agyról lett átmûtve rá, csak most akkor meg az a kerék használhatatlan.

sajna nincs.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
donciccio

tudom, hogy ez nem a kerekes topic, de ha már felmerültek a shmiano agyak...

Neked, mint szerelõnek nincs véletlen eladó használt, de mûködõképes, montis agyra való 7-es kazettád? A régi lx agyamon behalt, így a régi acera agyról lett átmûtve rá, csak most akkor meg az a kerék használhatatlan.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Az biztos, hogy a Cervelo TT-s cucc az olcso replika. Ettol meg lehet elfogadhato minosegu, de nem Castelli. Szoval vegulis "hamisitvany", gondolom a tobbi is detto.
Az Elastictol egyebkent abszolut tetszoleges grafikaval lehet nacit es mezt is csinaltatni, akar Cervelo TT-s dizajnosat is. Nekem egyelore csak mezem van sajat, az tok szuper, profi alapanyagokbol es 1db volt 8000 Ft tavaly. Teljesen egyedi negyszinnyomassal, mosastol nem fakul, egyszoval tokeletes. Es nem kell sokat rendelni, egy-egy db eseten ennyi az ar!

Képed nincs róla?
Meg ha már itt tartunk, a bringádat is megmutathatnád.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az biztos, hogy a Cervelo TT-s cucc az olcso replika. Ettol meg lehet elfogadhato minosegu, de nem Castelli. Szoval vegulis "hamisitvany", gondolom a tobbi is detto.
Az Elastictol egyebkent abszolut tetszoleges grafikaval lehet nacit es mezt is csinaltatni, akar Cervelo TT-s dizajnosat is. Nekem egyelore csak mezem van sajat, az tok szuper, profi alapanyagokbol es 1db volt 8000 Ft tavaly. Teljesen egyedi negyszinnyomassal, mosastol nem fakul, egyszoval tokeletes. Es nem kell sokat rendelni, egy-egy db eseten ennyi az ar!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

aproban hirdetnek 2010-es országuti csapatmezeket 12,000-ért sima 18.000 pedig kantárost.esetleg vett már valaki bellöle,hogy milyen a minösége?

Amikor én vettem régebben csapatmezt nagyon alaposan tanulmányoztam a kínálatot. Az én tapasztalataim szerint a "pro team" cuccok mindig az adott gyártó legolcsóbb termékeinek szintjén vannak. Néhány gyártónál (pont a Cervelo ruhát gyártó Castelli is) létezik kétféle, az egyik a lényegesen drágább "genuine" illetve az olcsóbb "replica". Ha csak nem vagy fanatikus rajongója valamelyik csapatnak, jobban jársz egy sima dizájnnal, ami lehet, hogy jobb minõség ugyanazon áron. Én egyébként az USA-ból rendeltem Santini ruhát, ami egy amerikai forgalmazó saját specifikációja szerint készült, és ebben jobb minõségû betét volt, a mez a Santini felsõkategóriás szintjén van, oldalt lukacsos anyagból, a nadrág több panelbõl készült.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
aproban hirdetnek 2010-es országuti csapatmezeket 12,000-ért sima 18.000 pedig kantárost.esetleg vett már valaki bellöle,hogy milyen a minösége?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
köszi a segítséget
remélem össze tudom majd rakni ;)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts

donciccio!

te szerelõ vagy, ugye? ismered a 10 sebességes shimano agyakat? szereztem egy 105-ös hátsókereket egy német boltból. új, 0 km-s. nem volt még ilyen agy a kezemben, ami furcsa hogy megpörgetem a kereket és alig van hangja. ez normális? köszi

igen szerelõ vagyok. igen normális,és sajna a shimano-nak ez tud lenni az 1ik achilles sarka. túlzottan le van kicsinyítve a reteszelõ mechanika. elvileg ezért is lehet külön kapni szabadonfutót,mert néha megadja magát. bár inkább montiknál szokott ez elõfordulni. azért nem kell kidobni õket,országutikba elég ritkán adják be a kulcsot. az elõzó generációs dura ace-nek volt 1edül jó kilincsmûve,de az meg ugyebár campa koppintás volt. a csapágyakon,meg néhány mütyürön kívül minden alu volt benne/rajta.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nekem is volt az 5501-es sorozatból. ahhoz képest is néma az 5600 :-)
én bírom ha hangos (tudom , vegyek campát). pl a mavic ksyrium equipe nagyon szépen szól, elõttem bóklászóknak is remekül lehet vele jelezni

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ugyan nekem 9es 105ös agyam volt, de az hangmentes volt. Csak a mechanikai súrlódást éreztem semmi reteszkerepelés. Gondolom a 10es is hasonló lehet.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

igen müxik,DE nem lesz poziciónált,mert a váltókar nem tud csak 6 fokozatot. van a jobb karon egy tekerõ. azt kell elfordítani,és így már csak frikciós lesz. viszont így bármilyen h.váltó megteszi.

donciccio!

te szerelõ vagy, ugye? ismered a 10 sebességes shimano agyakat? szereztem egy 105-ös hátsókereket egy német boltból. új, 0 km-s. nem volt még ilyen agy a kezemben, ami furcsa hogy megpörgetem a kereket és alig van hangja. ez normális? köszi

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
ilyet,ha talász akkor az jó lehet: http://cgi.ebay.com/...em=270580687399 1ébként jó lehet bármelyik 8-as shimano váltó

ezt figyuzd! http://cgi.ebay.com/...em=270580687399 csak 5 dolcsi :)

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
és akkor milyen váltót vegyek hátulra ha szeretném most 8as rendszerbe használni frickiós ként
de ha felkerül majd a másik bicóra 2x6os rendszerbe eredeti aggyal meg 6os sorral akkor pozicionált váltás be tudjam állítani?