Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

fegyorgy

fegyorgy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Napsütést kívánok! Az teljesen normális, hogy Shimano RSX cuccal bivaly nehéz felsõ fogásból fékezni? Egy csomót mefogdostam mostanában és mind jobb volt. Tudom, hogy alsó kategóriás holmi, de ez szerintem gáz, hogy egy rendesebb lejtõn nem tudok érdemben lassítani fentrõl fogva.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
pl:

fsa wing pro compact 125 hajlítás/80 elõrenyúlás
FSA Wing Pro Compact Road Lenker 31.8mm schwarz - BikeStore.cc

3T ERGONOVA PRO 123/77

Rob4bike

srácok, tudnátok ajánlani olyan kormányt aminek kicsi/rövid az elõrenyúlása?

köszi

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
srácok, tudnátok ajánlani olyan kormányt aminek kicsi/rövid az elõrenyúlása?

köszi

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

a fehér Ciöcc máshol is népszerû

What road bike do you have?

az enyém szebb (:

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
a fehér Ciöcc máshol is népszerû

What road bike do you have?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
tudnátok ajánlani nekem vezeték nélküli pulzusmérõs km órát olyan 10-15 ezerért. ami még követelmény lenne: átlagpulzus,pillanatnyi pulzus,a km óra pedig a szokásosakat tudja. vlmi ilyesmiben gondolkodom: Ciclosport CM 4.2 HR (Kieg. esetleg errõl van vlkinek tapasztalata? egészen olcsó LIDL-s,ALDI-s órák is szóba jöhetnek. eddig ilyet használtam. kb 3 éve vettem 3990-ért,és az árához képest sokáig,és sokat tudott. én kb 1évet adtan volna neki az elején. a mellpánt adta meg magát. nem akar többet jelet küldeni.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
191 vagyok, 60as vázat használtam, hagyományos geometriával. de simán elfért volna egy 61es is.

Üdv!

190cm-es magassághoz mekkora országúti vázméret kell? 61-es az már nagy lenne?

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

+ a dura ace kazettatestet szerintem el tudod passzolni ebay-en jópénzért.

A szrvízben pont a kazettatestre mondták, h lötyög, de korábban ez nem tûnt fel nekem a DA sorral, csak miután felkerült a 105 (mondjuk azt nem értem, ha látták, h szar, miért nem szóltak és tették fel a 105 sort? egyelõre ott a kerék, hétfõn néznek alkatrészt.)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
+ a dura ace kazettatestet szerintem el tudod passzolni ebay-en jópénzért.

vcsabesz: ÉN a mavicot venném, de ez nem jelenti azt, hogy az a jobb, rs20-at még nem használtam. MAvic strapabíró, és hangyafasznyival könnyebb is.

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Melyik a jobb kerékszett szerintetek?
Mavic Aksium vs. Shimano RS20?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Akkor lehet, h nem is a kazettatest miatt lötyög, hanem a 105-ös sor fekszik rajta rosszul? Mert egy sort még csak-csak meg lehet venni, nekem az örök élet meg egy nap, de ha a kazettatest is cserés, még plusz 30-ért, az kicsit sok lenne...

Ha a kazettatest cserélhetõ egy alsóbb kategóriásra, akkor sokkal olcsóbban kijönnél, mint egy DA sorral. És az örök élet meg egy nap se biztos, hogy fennáll DA esetében.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
Értem. Hát õszintén nem ismeerem a 105 ös sort ( amugy campát használok ).

De nyilván ha a kazettatest ugy magában nem lötyög kotyog akkor a sort cseréld le Dura Ace-re és nem lesz több bajod.

az biztos hogy csak a a 10-es Dura Ace sor komtaibilis a kazettatestel hivatalosan.

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Arra csak a Dura Ace sor megy rá! ( semmilyen más shimano nem)
Nekem is ilyenem van .
Vagy Ultegrát veszel és hosszu pepecselõs munkával egy kicsi fémreszelõvel a bordák formájára reszeled a sor fogaskerekeinek bordáit... De mivel aluminium a kazettatest , igy ez a reszelõs megoldás után pár ezer km és szerintem beválya magát a sor fogaskerekei az alu kazettatstbe ezért kuka lehet hamar.

Nekem ugyanez a kerekem van én bereszeltem egy sort ( konkrétan egy 8-ast) de én csak havi 500 km-t teszek azzal bringával.

Ergo szabadulj meg a keréktõl vagy költs a Dura Ace 10-es sorra. 35.000 Ft az még aszem nem is sok ... ( nekem sok volt ezért reszeltem...)

Akkor lehet, h nem is a kazettatest miatt lötyög, hanem a 105-ös sor fekszik rajta rosszul? Mert egy sort még csak-csak meg lehet venni, nekem az örök élet meg egy nap, de ha a kazettatest is cserés, még plusz 30-ért, az kicsit sok lenne...

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts

Technikai kérdés: Nemrég vettem egy Dura-Ace 7800 agyas hátsó kereket, 12-23 körüli áttétellel, de mivel kopottas is volt, meg az Alpokba kevés lenne nekem, most szereztem egy 105-ös sort, 26-os véggel. A probléma az, hogy lötyög, úgy néz ki a kazettatest (szervíz szerint, én nem láttam szétszedve). Lehet-e ez a sor miatt, vagy az kompatibilisi, illetve ha a test tényleg szar, a 7800-as agyra fel megy -e Ultegra vagy 105 kazettatest? a 7800-as test valami 30.000+ft, nem is beszélve a 7800-as sorról mellé...

Arra csak a Dura Ace sor megy rá! ( semmilyen más shimano nem)
Nekem is ilyenem van .
Vagy Ultegrát veszel és hosszu pepecselõs munkával egy kicsi fémreszelõvel a bordák formájára reszeled a sor fogaskerekeinek bordáit... De mivel aluminium a kazettatest , igy ez a reszelõs megoldás után pár ezer km és szerintem beválya magát a sor fogaskerekei az alu kazettatstbe ezért kuka lehet hamar.

Nekem ugyanez a kerekem van én bereszeltem egy sort ( konkrétan egy 8-ast) de én csak havi 500 km-t teszek azzal bringával.

Ergo szabadulj meg a keréktõl vagy költs a Dura Ace 10-es sorra. 35.000 Ft az még aszem nem is sok ... ( nekem sok volt ezért reszeltem...)

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Technikai kérdés: Nemrég vettem egy Dura-Ace 7800 agyas hátsó kereket, 12-23 körüli áttétellel, de mivel kopottas is volt, meg az Alpokba kevés lenne nekem, most szereztem egy 105-ös sort, 26-os véggel. A probléma az, hogy lötyög, úgy néz ki a kazettatest (szervíz szerint, én nem láttam szétszedve). Lehet-e ez a sor miatt, vagy az kompatibilisi, illetve ha a test tényleg szar, a 7800-as agyra fel megy -e Ultegra vagy 105 kazettatest? a 7800-as test valami 30.000+ft, nem is beszélve a 7800-as sorról mellé...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Cyclora én is egy Gunsha-val szemezgetek ;)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Én is azért linkeltem be mert ár érték arányban szimpatikusnak tünik a dolog.
Fõleg ez a kerék csigázta fel az érdeklõdésemet:
Cyclocross-Store.de - Gunsha RCR Alloy 1450 Gunsha RCC Alloy 1450 030-Gunsha-RCC-1450

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem ez a Gusha nagyon rendben van, csak neve nincs.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
van olyan cég aki árul titán csõszettet? kit re gondolok geometriával mindennel amit magadnak összerakhatsz mint a reynoldsba ami van

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Német újságokban szoktam látni tucatjára ehhez hasonló, hú de karbon, hú de piros, fehér és fekete, hú de aero felnis bringákat. Szerintem nagyon bazári kinézete van.