Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
félig off - térd

fél éve volt egy rosszul sikerült lépés/ugrás kosarazás közben (...labda, nem kosárfonás :-))

azóta bringa közben kb 3-4. órától, fõleg ha szint is van benne, fáj a bal térd. röntgen és térdcsavargatás/-nyomkodás negatív, sehol semmi fájdalom. kaptam rá 10 alkalmas UH kezelést, de tartok tõle hogy ez csak jolly joker kezelés volt. tudtuk térdgurut? volt vkinek ilyen? mi lett a megoldás?

tnx,

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
köszi az infot,akkor benézek szombathelyi topikba.ha ilyen emelkedök lesznek lehet elég lessz kevesebb kili is,mondjuk páromnak már nem lenne kedve vásárolgatni:)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Sziasztok! köszegröl vagy környékéröl van valaki? ugy néz ki augusztusban megyünk egy hétre párommal és kéne pár bejáratott karika.max 100-120kilis etapok amik böven érintik ausztriát is de lehet csak magyar terület is.milyen arra felé az aszfalt és van valami amit esetleg jo tudni ha az osztrákoknál tekerünk?pl buko kötelezö?

Benézhetsz a Szombathelyi topikba is.
De én mindenképp Ausztriát javaslom. Bukó nem kötelezõ, de kevés embert láttam arra bukó nélkül tekerni. fõutak asztal simaságúak, és még rendõr sohasem zavart le, autós se dudált le hogy mit keresek én itt. Amire számíts hogy arra vannak dombok és 15%-os emelkedõ sem ritka két falu közt (áttétel legyen biztonsági tartalék). Köztéri kutak nincsenek de a fogadókban Grüss got haben see wasser? felkiáltásra általában adnak.
Amit érdemes megnéni azok a várak, Léka, Bernstein, Frankó, Landsee, Huthwitsch, Rosalienkappe. Ezek beleférnek a 100-120 km-be Kõszegrõl.
Ja és Szombat délután és vasárnap minden bolt zárva így ha megéheztél akkor éhes maradsz:)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás
na,megoldódott az óra problémám. volt a üzletben 1 ciclosport 4.2-es óra 8300-ért,ami nekem 5900-re jött ki. megnéztem a biker oldalán mennyi lenne külön a mellkaspánt,és majdnem seggre ültem az ára miatt. ajánlott kiskerár:12900,de oda van mellé írva,hogy bármilyen kódolatlan jeladóval lehet helyettesíteni. 1ébként a HR változat u.ebbõl az órából is 12900 huf. a HR tök u.ez az óra,csak mellécsomagolják a mellkaspántot is. szóval elég érdekes az árképzés megint csak. na mind1. gondoltam,ha nem kell hozzá kódolt pánt,akkor kipróbálom az olcsó lidl-is pulzusmérõs karórám mellpántjával. ezt az órát kb 2 éve vettem 4500-ért. otthon figyelt a dobozában,mert ez volt a tartalék kütyüm. láss csodát,müxik a gagyi pántal is:) még nem tudom milyen lehet menet közben. holnap lesz vele a tesztrepülés. így elsõ blikkre nem rosz. ez az inzone nevü kis alkalmazása jó ötlet. az a lényege,hogy megadsz néhány adatot,megméri a nyugalmi pulzust,és kidobja a pulzustartományod. lehet még bõviteni pedálfordulat mérõvel is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Korábban írtam, hogy nem vagyok megelégedve a Deda Dogfang-el. Csináltam rá egy kis kiegészítést.

Feltöltött kép

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Sziasztok! köszegröl vagy környékéröl van valaki? ugy néz ki augusztusban megyünk egy hétre párommal és kéne pár bejáratott karika.max 100-120kilis etapok amik böven érintik ausztriát is de lehet csak magyar terület is.milyen arra felé az aszfalt és van valami amit esetleg jo tudni ha az osztrákoknál tekerünk?pl buko kötelezö?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem az elso kulsom kb. 2-3 centivel elforgott a felnin par ezer km alatt. (fekezestol)
Ha nincs jo "viszony" (hintopor) a kulso es a belso kozott, akkor az is okozhat problemat, mert a belso az nem tud elforogni.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

SOk mulik a szerelesen szerintem.

És hogy lehet akkor elrontani egy belsõcserét hogy defektet kapjak? Max be tudom csípetni, de akkor nem a futófelület fog kilyukadni:)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Megnezted a videot? Az nem 595, az biztos, es csak 30.-an derul ki, hogy mi.
Van ra persze esely, hogy a Cofidis nem az uj geppel indul, de ha valamit jun 30-an mutatnak be es francia gyartorol van szo... Izi bet.
Amikor a T/V print kijott, meg senki sem hallott a projectrol a beavatottakon kivul.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] Ha mar uj bicok, a Cofidis is valoszinuleg vadi uj bicokkal indul a Touron.
[...]

Look 595, THM karbon váz, Look HSC6 SL villa, FSA meghajtás ((?), Dura Ace-nak látszik a váltókar), FSA kormány, Fi'zi:k nyereg, FSA/Vision kerekek, Vittoria szingók. 7,13 kg.

Forrás: Top Vélo 159. sz. (2010. június).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

2011-es Specialized Roubaix SL3. Szerintem elképesztõen ronda.

Feltöltött kép

mi a gond vele ? az egyetlen virsligumis ami tetszik. persze valami normákis színben nem ebbe az ocsmány fehér/pirosban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyebkent valoban tul nagy a Speci felsocso ejtese. Van olyan meret, ahol ez kevesbe ronda.

Ha mar uj bicok, a Cofidis is valoszinuleg vadi uj bicokkal indul a Touron.

Look Cycle - Pdales automatiques et vlos carbone
Mint LOOK-os, nagyon kivancsian varom. A stucni pl. nagyon erdekesnek tunik, lehet allithato lesz a szoge?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez nem jo kep, errol lemaradt a rendelheto elem...

Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Én sunáznám. Viccet félretéve megnézném mondjuk egy nekemvaló S-es méretben, ahol nem ilyen mocsokhosszú a fejcsõ.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Feltöltött kép

fegyorgy

fegyorgy

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

ha ki van kötve akkor kézzel a fékpofát könnyû összenyomkodni?
fékezés után nem marad a fékpofa összezárva, vagy rendesen visszanyílik a helyére?

Szerintem nehéz, de rendesen visszanyílik. Ma szétszedem a fékeket, de gyanús, hogy mindene oké, csak ennyire nehéz. Nem ismerem a két forgópontos országúti fékeket, de a monti hagyományos fékeken lehet a rugóerõt állítani 3 pozícióban.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
akkor én örülhetek 12.000 nél 2 most az uj gumival 5000-nél 1,mondjuk 20 perc alatt cserélek steril körülmények közt:)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat en nem orulnek 500km-enkent defektnek, az biztos. Aztan lehet, hogy a kov defekt utan mar masnap lesz egy ujabb. SOk mulik a szerelesen szerintem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem az nem annyira rossz. 10km-en is lehet 5 defektet kapni. szerencse kerdese, a defektvedelem nem jelenti azt hogy soha nem fog kilyukadni. csak ritkabban. elvileg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
2500km alatt normális 5 defekt? (persze a gumikat normális nyomáson és útviszonyok közt használva) Conti Ultra race defektvédelmes(vagyis annak szánt...) gumikról van szó...