First Look: LOOK 695 - BikeRadar

nekem is menni kéne börzsönybe pilist most 1 kicsit unom...
nekem is 7-én van kontroll, addig még nyomatnom kell egy olyan bringázást ami korábban elõhozta a térdfájást (börzsöny kör lesz 174 km)
ha nem jutunk elõre, akkor:
a, keveset adtam a borítékban
b, megnézzük a sportmasszõr/new orleans-i woodoo/egyéb vonalat
érdekes, hogy 45-60 perc futástól semmi gáz nincs, ha viszont kajakban ülök (ami elég szokatlan póz a térdnek) akkor 1 óra is elég
lehet elég lenne valami izületvédö kapszula is...vagy valami belsö olaj,lehet nincs már kenés.
nekem enyhe térd,komoly csipö és váll fájdalmaim voltak egy vecsési vak sportmasször 3 alkalom alatt rendbekapott.ha vecsés közelében laksz és kell elökeresem a számát.
félig off - térd
fél éve volt egy rosszul sikerült lépés/ugrás kosarazás közben (...labda, nem kosárfonás :-))
azóta bringa közben kb 3-4. órától, fõleg ha szint is van benne, fáj a bal térd. röntgen és térdcsavargatás/-nyomkodás negatív, sehol semmi fájdalom. kaptam rá 10 alkalmas UH kezelést, de tartok tõle hogy ez csak jolly joker kezelés volt. tudtuk térdgurut? volt vkinek ilyen? mi lett a megoldás?
tnx,
Sziasztok! köszegröl vagy környékéröl van valaki? ugy néz ki augusztusban megyünk egy hétre párommal és kéne pár bejáratott karika.max 100-120kilis etapok amik böven érintik ausztriát is de lehet csak magyar terület is.milyen arra felé az aszfalt és van valami amit esetleg jo tudni ha az osztrákoknál tekerünk?pl buko kötelezö?