Majd meg fogsz lepõdni, hogy lehet Dura Ace-el szarabbul menni, mint Sora-val.
Remélem, hogy ez lesz.
Idén már megtapasztaltam, hogy terep gumival és montival is le lehet nyomni hegyre fel egy karbon vázas fullos országútival rendelkezõ bringást.
Majd meg fogsz lepõdni, hogy lehet Dura Ace-el szarabbul menni, mint Sora-val.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
nekem is menni kéne börzsönybe pilist most 1 kicsit unom...
nekem is 7-én van kontroll, addig még nyomatnom kell egy olyan bringázást ami korábban elõhozta a térdfájást (börzsöny kör lesz 174 km)
ha nem jutunk elõre, akkor:
a, keveset adtam a borítékban
b, megnézzük a sportmasszõr/new orleans-i woodoo/egyéb vonalat
érdekes, hogy 45-60 perc futástól semmi gáz nincs, ha viszont kajakban ülök (ami elég szokatlan póz a térdnek) akkor 1 óra is elég
lehet elég lenne valami izületvédö kapszula is...vagy valami belsö olaj,lehet nincs már kenés.
nekem enyhe térd,komoly csipö és váll fájdalmaim voltak egy vecsési vak sportmasször 3 alkalom alatt rendbekapott.ha vecsés közelében laksz és kell elökeresem a számát.
félig off - térd
fél éve volt egy rosszul sikerült lépés/ugrás kosarazás közben (...labda, nem kosárfonás :-))
azóta bringa közben kb 3-4. órától, fõleg ha szint is van benne, fáj a bal térd. röntgen és térdcsavargatás/-nyomkodás negatív, sehol semmi fájdalom. kaptam rá 10 alkalmas UH kezelést, de tartok tõle hogy ez csak jolly joker kezelés volt. tudtuk térdgurut? volt vkinek ilyen? mi lett a megoldás?
tnx,