Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

re:Latex
Minden nap pumpalni kell, kb. 5-6 lenyomas egy muhelypumpaval. De egy igen hosszu ut alatt se fogy fel bar sem. Aki mondjuk 12-24 orat megy egyhuzamban, annak azert lehet gondolni kell erre is.
Nehogy nagyobb meretu kulsobe tedd, mint amire specifikaltak, tuti nem fogja jol birni!

Tapasztalatból mondod, hogy nem bírja? 29es montiban használok 26os michelin latexet, azt gond nélkül viseli. A gond csak az, hogy az országúti verzióval nincs semmi tapasztalatom...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
re:Latex
Minden nap pumpalni kell, kb. 5-6 lenyomas egy muhelypumpaval. De egy igen hosszu ut alatt se fogy fel bar sem. Aki mondjuk 12-24 orat megy egyhuzamban, annak azert lehet gondolni kell erre is.
Nehogy nagyobb meretu kulsobe tedd, mint amire specifikaltak, tuti nem fogja jol birni!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
blizzardról mindig elmondom amikor szóbakerül (bár legutóbb kibírtam :D ) hogy darabokban vált le a futófelülete, és nem futott többet 2000km-nél egyik keréken sem, és 4db-ot használtam el belõle, mind szar volt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Campa Khamsinról mi a véleményetek?

belépõ szintü kerék,láttam 1 szettet az apróban. gondolom azért kérded. ez még acéltengelyes,iparicsapágyas kerék. nem rosz cucc. tartósságról nem sokat tudok mondani,de ált. a campa csapágyak elég jók szoktak lenni,még ilyen szinten is. a küllõzése elég egyedi. a felnirõl nem sokat tudok. még élõben nem láttam,de sztem nem rosz. fõleg,ha nem számít annyira a tömege. úgy emlékszem kicsivel 1 kg felett van a hátsó,az elsõ meg alatta 1 picivel. a reteszelõ mechanika is tuti szokott lenni még a campának. 3 méretes kilincsmû van bennük. szval,ez elég atombiztos része a gurigának. az apróban asszem 25ért kínálták,ezért nem rosz ár. fõleg,ha utána számol az ember. kézzel fûzött kerék nem jön ki ennyibõl. már ami hasonló kategória.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Michlen latex belsõ mennyire tartja meg a 7-8bar nyomást? Másik kérdés, hogy nyugodtan betehetem-e egy cyclocross gumiba, aminek a "hurkája" 32mm?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Országútra keresek nem túl drága gumit. Melóbajárásra és edzésre lenne használva. 25mm alá nem mennék, elég rosszak a Bp-i utak. Schwalbe Blizzard-ot és Stelvio-t találtam ami jelenleg jó áron elérhetõ. Mik a tapasztalatok ezekkel? Defektállóság és vizes tapadás érdekelne leginkább, de a tartósság sem utolsó szempont.

nekem volt blizzardom 23as(drótos)
szerintem jó gumi...télen is azzal mentem,nem csúszkáltam.defektem sosem volt, bár ez lehet, hogy a pana r'air-nek köszönhetõ.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
sala is nem rég vett stelviot a ss-re. kontaktolj véleményért, mert nem hiszem, hogy ide benézne.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én csak jót hallottam mindkettõrõl. azt hiszem csak Kiskubai kolléga volt akinek nem jött be. pár csapattársam használt ilyen gumikat. nem volt gond. bár futásteljesítményt nem tudok

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Országútra keresek nem túl drága gumit. Melóbajárásra és edzésre lenne használva. 25mm alá nem mennék, elég rosszak a Bp-i utak. Schwalbe Blizzard-ot és Stelvio-t találtam ami jelenleg jó áron elérhetõ. Mik a tapasztalatok ezekkel? Defektállóság és vizes tapadás érdekelne leginkább, de a tartósság sem utolsó szempont.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ez egy nagy hülyeség. max versenyen lehet létjogosultsága. nem valami megbízható. összevissza megy a gáz mindenfele. nem akkor ereszti amikor kéne stb. ugyan én még nem próbáltam de sokan anyáztak már rá ismerõsök közül.

Szerintetek ez hogy mûködik:
az a kis bigyula amibe belecsavarom a patront egyben maga a "pumpa" is?

Innovations Air Chuck Elite with 16g Cartridge - Pumps/Inflation - Accessories :: all3sports :: Triathlon Bike Parts, Frames & tri gear, cervelo, kuota

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én sks injex t-zoom minipumpát haszálok 3-4 éve. még semmi baja nem volt. 11barig van írva. 8-9barra föl lehet fújni de azért nyilván nem olyan könnyen mint egy mûhelypumpával. nekem bevált. mindíg ott van a bicón kivéve versenyen.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

én vento-t használok...az egyel jobb...
nekem teljesen bevált.0 nyolcas,0 tojás,szépen fut...

ja és vad hangja van :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>MichPro2-3 Race 8,5BAR (versenyen 9) (gyári minimum asszem 6,5)
Minimumrol nem tudok (hol van ez leirva?), ellenben max az van, megpedig 8 bar.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Nincs valakinek otthon elfekvõben Alexrims AT450es felnije? :)
Ha nincs, esetleg nem tudjátok ki forgalmazza Magyarországon?
A magyar utak szétszedték a hátsó felnimet, szeretném ugyanolyannal pótolni ha van rá mód... :)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
60kiló vagyok..
MichPro2-3 Race 8,5BAR (versenyen 9) (gyári minimum asszem 6,5)
ContiGP4000S 8,5-9,5BARon... (versenyen 10) (gyári minimum 7,5)
TUFO peremessel megyek 10,5-12,5BAR-on... még nem versenyeztem vele (gyári minimum 8,5)

7Bar alatt havi egy felütésem mindig megvolt..
És pontosan a hazai """jóminõségû""" utak miatt pumpálom beton keményre... ha zavarna hogy ráz .. vennék egy 25öst...

szerk: 420Ft-os BTWIN belsõt használok.. Deda felniszalaggal...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Én 7 bar fölé soha nem pumpálom. Hazai jó minõségû utakra bõven elég.-

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@kiskubai: Shimano szerint megis a veloplug a veszelyesebb.
Shimano warns of puncture prone Dura-ace

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Igen. Ami volt nekem az úgy mûködött, hogy akkor lõtte ki a levegõt a patronból, amikor rányomtad a szelepre.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Innovations Air Chuck Elite with 16g Cartridge - Pumps/Inflation - Accessories :: all3sports :: Triathlon Bike Parts, Frames & tri gear, cervelo, kuota