én nem adaptereznék mert tényleg nehéz és csúnya. ha jól látom ez menetes villa, tehát 90 mm hosszú és (adaptert felejtve) hagyományos stucnit vennék. abból is van 26 mm-es. 5000 ft-ért pedig már könnyût is kapsz (bár mindenképp nehezebb lesz az ahead típusoknál). a legkönnyebb hagyományos stucni asszem a cinelli grammo titán, 190 gramm és elég drága. 220-240 gramm lehet a befutó, 90mm-el talán kicsivel könnyebb.
egyébként egyetértek, ilyen kicsi vázakra nem szokás 125-s stucnit tenni
Szia!
A szerelõ javasolta inkább az adaptert, azt mondta, hogy bár nem túl szép (de ez van), de sokkal merevebb lesz tõle a kormány.
Szó mi szó, egyszer visszamentem meghúzatni, és most is néha nyikorog, de elõtte hajlott is. Most úgy meghúzták, hogy itthon a kis szerszámomat simára nyúztam miatta

Ezt figyelmen kívül hagyva nekem is a hagyományos stucni tetszett volna (nem esztétikailag). Bízom a szerelõben, 7-szer végigtekert a Giro-n, ezért minden tiszteletem az övé.
Most 10kg-os a bringa, de ha akarnék és lenne pénzem lehetne könnyíteni rajta sokat, karbon villa, és akkor már rendes stucni, 32 küllõs felni helyett 24 küllõs. Ezekkel már sokat könnyítenék rajta, meg egy rendes pedállal. De egyelõre így jó, csak a stucni zavar. 165cm vagyok, és úgy érzem nyújtózkodni kell a kormányért.