Milyen kézi pumpát ajánlanátok, ha cél a 7-8bar elérése? A montimhoz használt pumpával képtelenség ekkora nyomást elérni.
SKS Wese XL
Pumpen - WESE XL - SKS Germany
Nekem bejott. Itthon is kaphato sok helyen.
Milyen kézi pumpát ajánlanátok, ha cél a 7-8bar elérése? A montimhoz használt pumpával képtelenség ekkora nyomást elérni.
Nos, a stucni szemre jónak tûnik, és ez van hozzá eredetileg is. Ha rátehénkedtem (kiálltam) a kormányra, akkor lefelé engedett picit, a stucni forgó részénél. Valamint amikor kiállok, és egyik majd másik oldalra nehezedek (pl.: emelkedõ) akkor néha nyekken egyet középen. Egyébként 62kg vagyok, ez tényleg nem sok.
A Holnapot ismerem, de minimum mondast nem latok sehol. A TOur magazin tesztje, ja bocs.
merevebb kormány? ha 165 cm vagy, akkor biztos nem vagy nehéztüzér, hagyjuk meg a merev/nem merev dolgokat a 90kg+ ridereknek. ha merev kormányra van szükség, érdemes alu kormányt használni. a hagyományos stucni egész sokáig jó volt mindenkinek, sõt 99-ben még ilyennel nyertek a tdf-n.
egyébként mi nyikorog/hajlik? ennyire meg kell tépni? nem lehet hogy a stucni befogója és a kormány nem ugyanaz a méret?
>MichPro2-3 Race 8,5BAR (versenyen 9) (gyári minimum asszem 6,5)
Minimumrol nem tudok (hol van ez leirva?), ellenben max az van, megpedig 8 bar.
Szia!
A szerelõ javasolta inkább az adaptert, azt mondta, hogy bár nem túl szép (de ez van), de sokkal merevebb lesz tõle a kormány.
Szó mi szó, egyszer visszamentem meghúzatni, és most is néha nyikorog, de elõtte hajlott is. Most úgy meghúzták, hogy itthon a kis szerszámomat simára nyúztam miattaEzt figyelmen kívül hagyva nekem is a hagyományos stucni tetszett volna (nem esztétikailag). Bízom a szerelõben, 7-szer végigtekert a Giro-n, ezért minden tiszteletem az övé.
Most 10kg-os a bringa, de ha akarnék és lenne pénzem lehetne könnyíteni rajta sokat, karbon villa, és akkor már rendes stucni, 32 küllõs felni helyett 24 küllõs. Ezekkel már sokat könnyítenék rajta, meg egy rendes pedállal. De egyelõre így jó, csak a stucni zavar. 165cm vagyok, és úgy érzem nyújtózkodni kell a kormányért.
én nem adaptereznék mert tényleg nehéz és csúnya. ha jól látom ez menetes villa, tehát 90 mm hosszú és (adaptert felejtve) hagyományos stucnit vennék. abból is van 26 mm-es. 5000 ft-ért pedig már könnyût is kapsz (bár mindenképp nehezebb lesz az ahead típusoknál). a legkönnyebb hagyományos stucni asszem a cinelli grammo titán, 190 gramm és elég drága. 220-240 gramm lehet a befutó, 90mm-el talán kicsivel könnyebb.
egyébként egyetértek, ilyen kicsi vázakra nem szokás 125-s stucnit tenni
belépõ szintü kerék,láttam 1 szettet az apróban. gondolom azért kérded. ez még acéltengelyes,iparicsapágyas kerék. nem rosz cucc. tartósságról nem sokat tudok mondani,de ált. a campa csapágyak elég jók szoktak lenni,még ilyen szinten is. a küllõzése elég egyedi. a felnirõl nem sokat tudok. még élõben nem láttam,de sztem nem rosz. fõleg,ha nem számít annyira a tömege. úgy emlékszem kicsivel 1 kg felett van a hátsó,az elsõ meg alatta 1 picivel. a reteszelõ mechanika is tuti szokott lenni még a campának. 3 méretes kilincsmû van bennük. szval,ez elég atombiztos része a gurigának. az apróban asszem 25ért kínálták,ezért nem rosz ár. fõleg,ha utána számol az ember. kézzel fûzött kerék nem jön ki ennyibõl. már ami hasonló kategória.
Elkepeszto... Es miert gondolod ezt jo otletnek?
A sebesség mindent megold.
29-es kerekben 26-os gumit??? vagy a 26 ott szelesseget akar jelolni?