A shimano 90es évekbeli felsõkategóriás országúti agyai olyanok mint a montis agyai? Úgy értem hogy szinte örök életûek?
igen.
A shimano 90es évekbeli felsõkategóriás országúti agyai olyanok mint a montis agyai? Úgy értem hogy szinte örök életûek?
A sebesség mindent megold.
Mártiék jól össze rakják azért... meg ha valami bajod van akkor beállítják... amikor nem volt cuccom otthon nekem is õk segítettek.. mondjuk full grátis..
Mi baj lenne mar a Biondoval. Ha valaki fizet egy munkaert, akkor azt vilagos, hogy a leheto legjobban fogjak megcsinalni, kulonben csunya visszhangja lenne. Ha nalluk vetted, ha nem, ha elvallaljak a munkat, tuti jol meg is csinaljak.
Errõl a vázról vélemény? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Országúti vázszett
ha lenne pénzem megvenném ezt a vázat:Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: LOOK KX CARBON AJÁNDÉK ÁRON!
mondjuk kéne még mellé vagy 30 ropi,mert még stucni,kormány,és nyeregcsõ is kéne bele. a mérete is jó lenne nekem.
A pedál kérdéshez:
Múltkor én is tekertem egy sráccal akinek is minden tekerésnél hozzáért a láncillához Õt nem, engem annál inkább zavart hogy mindig hozáverte a sarkát a vázhoz.
Mi lehet az oka?
1 Rossz váz
2. 52 es lábod van:)
3. Rossz a stopli beállítása. Ha érdekel priviben dobok egy címet ahol profin beállítják neked. Megéri, mert utána nem lesz térdfájás és lehet lehet a sarkad sem ér hozzá után a vázhoz
Fura, hogy beleer, ahhoz szerintem nagyon befele kell allni a sarkaknak. En ha fullra befele feszitem a labfejem, mar a rugo ellen, akkor se erek hozza a lancvillahoz.