Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

A shimano 90es évekbeli felsõkategóriás országúti agyai olyanok mint a montis agyai? Úgy értem hogy szinte örök életûek?

igen.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

A shimano 90es évekbeli felsõkategóriás országúti agyai olyanok mint a montis agyai? Úgy értem hogy szinte örök életûek?

igen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Mártiék jól össze rakják azért... meg ha valami bajod van akkor beállítják... amikor nem volt cuccom otthon nekem is õk segítettek.. mondjuk full grátis..

Hát nekem ennek a boltnak a neve említése kapcsán nem a vásárló orientáltság érzése villan fel...
S sok hasonló érzésû emberrel találkoztam már.
Ennek ellenére biztos jól szerelnek.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Mártiék jól össze rakják azért... meg ha valami bajod van akkor beállítják... amikor nem volt cuccom otthon nekem is õk segítettek.. mondjuk full grátis..

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Mi baj lenne mar a Biondoval. Ha valaki fizet egy munkaert, akkor azt vilagos, hogy a leheto legjobban fogjak megcsinalni, kulonben csunya visszhangja lenne. Ha nalluk vetted, ha nem, ha elvallaljak a munkat, tuti jol meg is csinaljak.

Igen ez a verzio lesz vegul :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Az a baja annak a Looknak (nem konkrétan ennek a váznak hanem a KX típusnak) hogy vagy nagyon gyenge festéket használtak, vagy nem volt megfelelõ a festés elõkészítés, de lepereg róla a festék, akármit csinálsz vele. Szörnyû rossz a minõsége. Ez látszik is a képeken. Nem kell ütni vágni, állásában is romlik. Így egy fillért nem ér. Vagyis nem sokat. Az új ára nem 2ezervalamennyi, mint a hirdetésben is írja az eladó "csak" 1300 euro körül van. De még 100eurot sem adnék érte.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat, valami oka lehet, hogy tobb mint 1 eve elado. Hiaba karbon, ettol meg nem a mostani karbon. Egy modernebb aluvaz is jobb/konnyebb valoszinuleg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Errõl a vázról vélemény? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Országúti vázszett

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Racing Speed

Ez ugyanolyan váz, mint a tegnapi. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nekem kicsit leéltnek tûnik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha lenne pénzem megvenném ezt a vázat:Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: LOOK KX CARBON AJÁNDÉK ÁRON!
mondjuk kéne még mellé vagy 30 ropi,mert még stucni,kormány,és nyeregcsõ is kéne bele. a mérete is jó lenne nekem.

Ez karbon muffos váz?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Na jó, akkor majd megosztom a tapasztalatokat ha megtaláltam a megoldást, mindenesetre a nem kompatibilisek a cuccok egymással esetet kizárhatjuk (Scott CR-1 váz, Ultegra hajtómû, Scepialized outi. cipõ, Dura-ace pedál, sárga stopli)
A stoplit az elsõ esetben direkt úgy tettem fel, hogy minden horonyban középen legyen a csavar és a stopli tengelye legyen egyvonalban a pedál tengellyel. Így tapasztaltam a beleérést.
Ezután tettem ki a stoplit a szélre és tekertem kicsit rajta, hogy az egész cipõ a pedálon kijebb és a sorok a forgatástól még ezen felül is kijebb jöjjön, így jobb lett, de így is beleért. Tegnap eddig tartott a türelmem :-) ma lehet, hogy tovább haladok.
Mindenesetre a hozzászólásokból látszik, hogy többé-kevésbé találkoztatok már ezzel, szóval nem vagyok egyedül, ez megnyugtató.
Az utolsó kombinációval nem próbáltam hosszabb távon csak álló helyzetben néztem, hogy beleérhet-e. Lehet, hogy valós körülmények között így már nem lesz gond, viszont így a kitekert stopli miatt eléggé ki kell forgatnom a lábam ahhoz, hogy oldjon a pedál.

Na ennyit errõl, nem akarom rabolni a felületet,
KP

A pedál kérdéshez:

Múltkor én is tekertem egy sráccal akinek is minden tekerésnél hozzáért a láncillához Õt nem, engem annál inkább zavart hogy mindig hozáverte a sarkát a vázhoz.
Mi lehet az oka?
1 Rossz váz
2. 52 es lábod van:)
3. Rossz a stopli beállítása. Ha érdekel priviben dobok egy címet ahol profin beállítják neked. Megéri, mert utána nem lesz térdfájás és lehet lehet a sarkad sem ér hozzá után a vázhoz

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
ha lenne pénzem megvenném ezt a vázat:Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: LOOK KX CARBON AJÁNDÉK ÁRON!
mondjuk kéne még mellé vagy 30 ropi,mert még stucni,kormány,és nyeregcsõ is kéne bele. a mérete is jó lenne nekem.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
A pedál kérdéshez:

Múltkor én is tekertem egy sráccal akinek is minden tekerésnél hozzáért a láncillához Õt nem, engem annál inkább zavart hogy mindig hozáverte a sarkát a vázhoz.
Mi lehet az oka?
1 Rossz váz
2. 52 es lábod van:)
3. Rossz a stopli beállítása. Ha érdekel priviben dobok egy címet ahol profin beállítják neked. Megéri, mert utána nem lesz térdfájás és lehet lehet a sarkad sem ér hozzá után a vázhoz

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
nekem is beleér amikor szürkét v. piros Delta/KéO -t használok de azt úgy szoktam felrakni hogy ha legjobban oldalra fordítom a lábam akkor se érjen hozzá a villához..
Egyébként amikor hozzá tudott érni akkor is csak hegyrõl lefele amikor pihentettem a lábam... akkor vettem észre...
Szóval ilyenrõl szó sincs hogy "rúgdosnám" a villát

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
petter78,
En mondjuk Keos vagyok, de ez szerintem lenyegtelen ebben a kerdesben.
Ha bele tudsz erni, szerintem nagyon ferden van a stopli a cipon. Mivel 5mm-t is engednek a vajatok a stoplin oldaliranyban is, nem nehez jelentos szogben forditani a cipokon.
De biztos nem lennel egyeduli, aki alatetet a tesz pedal es a hajtokar koze, Armstrongnak is van, talan tavaly lattam egy bringajat bemutato videon.
De altalaban a forditott iranyra valo torekves a dominansabb, vagyis, hogy minel kisebb terpeszben kelljen hajtani. (minel kisebb Q faktor)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Triatlongépek és aeropozíciók:

Rennrad-News.de | Forum - Einzelnen Beitrag anzeigen - Eure Hobbyfotografie..... remélem látjátok, nem kell hozzá regisztrálni.

A képen Faris Al-Sultan az új Storck Aero2-vel. Integrált fékek, SRM Xentis mi kell még.. ami viszont érdekes, hogy leszedték a vázról az integrált kormányt és egy széria Xentis könyöklõvel ment.

Bild: 2-2u2wm.jpg - abload.de

Az aeropozíció mindenkinek "jár" de jobban tenné a versenyzõ ha 10kg-ot ledobna felülrõl :)

http://www.abload.de...img=1-781e4.jpg

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Itt meg a Hawaii Ironman top bringásai

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Milyen pedálod van?

Ha úgy általában itt nektek nem ér bele akkor még futok egy kört és megnézem, hogy mit tehetek még. De szerintem ezt nem nagyon lehet elcseszni, mármint nincs jobbos-balos stopli, a furatok is adottak, stb.

Fura, hogy beleer, ahhoz szerintem nagyon befele kell allni a sarkaknak. En ha fullra befele feszitem a labfejem, mar a rugo ellen, akkor se erek hozza a lancvillahoz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Fura, hogy beleer, ahhoz szerintem nagyon befele kell allni a sarkaknak. En ha fullra befele feszitem a labfejem, mar a rugo ellen, akkor se erek hozza a lancvillahoz.